«Θέλω να προσφέρω ευκαιρίες άθλησης»

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
«Θέλω να προσφέρω  ευκαιρίες άθλησης»

Ο Γιάννης Θεοφάνους είναι ένας νέος (σε ηλικία) και καταξιωμένος ομοσπονδιακός προπονητής στο άθλημα του kick boxing. Στην πόλη μας διατηρεί εδώ και χρόνια το Fight Club Γαλατσίου επί της Λ. Βεΐκου 121-125  όπου νέοι αθλητές τού εμπιστεύονται τη σωστή και άρτια εκγύμανση του σώματος αλλά και του πνεύματός τους.

Την Κυριακή αυτή, 18 Μαΐου, ο Γιάννης Θεοφάνους κάνει το ντεμπούτο του σ’ έναν νέο γι’αυτόν στίβο: αυτό της ενασχόλησης με τα κοινά καθώς κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Μανώλη Πρωτονοτάριου. Αλήθεια, γιατί αποφάσισε σ’αυτή τη δύσκολη πολιτικά, κι όχι μόνο, συγκυρία να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος:
«Ο κ. Πρωτονοτάριος με προσέγγισε και μου πρότεινε να συμμετέχω στο συνδυασμό του ‘’Μαζί μπορούμε για το Γαλάτσι’’. Έχοντας αναγνωρίσει τη συμβολή μου στον αθλητισμό και την συμβολή μου προς το Δήμο Γαλατσίου όλα αυτά τα χρόνια, μου πρότεινε να εφαρμόσω την όρεξή μου για δουλειά και το όραμά μου στα κοινά του Δήμου μας. Το Γαλάτσι χρειάζεται ανθρώπους δραστήριους και καθαρούς έξω από κλίκες και διαπλοκές» απαντά ο Γιάννης Θεοφάνους με την ευθύτητα και την ειλικρίνεια που τον διακατέχει.
Ωστόσο, ο Μανώλης Πρωτονοτάριος δεν ήταν ο μόνος που του χτύπησε την πόρτα, αφού ο Γιάννης δέχτηκε προτάσεις και από άλλους υποψήφιους δημάρχους – ή τουλάχιστον αυτό γνωρίζαμε εμείς. Γιατί επέλεξε τελικά να είναι στο ψηφοδέλτιο του Μ. Πρωτονοτάριου. «Όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι φίλοι, γνωριζόμαστε χρόνια. Δεν είχα προτάσεις όμως από άλλους υποψηφίους δημάρχους, είναι παραπληροφόρηση. Όταν μου πρότεινε ο κ. Πρωτονοτάριος να κατέβω με τον συνδυασμό του ήμουν αρχικά αρνητικός λόγω έλλειψης χρόνου αλλά μετά από δεύτερη συνάντηση μέσω κοινών φίλων συνυποψηφίων αποφάσισα να βοηθήσω.»
Ως προς το όραμα που ο ίδιος έχει για την πόλη του Γαλατσίου όπου ζει, εργάζεται και όπου μεγαλώνει το παιδί του, μας είπε: «Θέλω να προσφέρω περισσότερες ευκαιρίες άθλησης. Μέσω της αναβάθμισης των αθλητικών σωματείων, να προσφέρω στα παιδιά μας υψηλότερο επίπεδο αθλητικής ζωής και αθλητικής παιδείας. Μπορούμε να μεγαλώσουμε τα ταλέντα του αύριο με την στήριξη του Δήμου μας.
»Γι’ αυτό το λόγο, προτεραιότητα είναι η αξιοποίηση κονδυλίων για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, η αναβάθμιση των αθλητικών σωματείων και η ουσιαστική εισαγωγή της αθλητικής παιδείας μέσω των σχολείων και των δημοτικών εκδηλώσεων.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή