Στις 16 Ιουνίου ξεκινάει το θερινό αθλητικό CAMP

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Στις 16 Ιουνίου ξεκινάει  το θερινό αθλητικό CAMP

Ολοκληρώθηκε η εγγραφή των παιδιών για την πρώτη περίοδο του θερινού αθλητικού Camp 2014, το οποίο, μετά από τόσα χρόνια υλοποίησής του, αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη μας. Στην πρώτη περίοδο, που ξεκινάει στις 16 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 28 του μήνα, έχουν εγγραφεί 467 παιδιά. Όλο το προσωπικό (γυμναστές, φύλακες, καθαρίστριες) βρίσκεται σε ετοιμότητα, ώστε να διεξαχθεί άψογα και η φετινή διοργάνωση του Camp.

Στόχος και του φετινού Camp είναι να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση του παιδιού, αλλά και να ευχαριστήσει το ίδιο το παιδί και να προσφέρει στους γονείς την ικανοποίηση ότι τα παιδιά τους απασχολούνται δημιουργικά και με ασφάλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα στις καλοκαιρινές διακοπές τους, ενώ εκείνοι εργάζονται.
Οι μικροί Γαλατσιώτες είναι πάντα στο επίκεντρο του αθλητικού Camp, το οποίο πραγματοποιείται στον υπέροχο και  καταπράσινο χώρο του Άλσους Βεΐκου, καθώς και στις αθλητικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν μέσα σε αυτό.
Η καθημερινή προσέλευση των παιδιών καθώς και η αποχώρησή τους θα γίνεται ιδιωτικά και θα πρέπει να προσέρχονται με αθλητική περιβολή και αθλητικά υποδήματα.
Οι γονείς υποχρεούνται να δηλώσουν τυχόν ιστορικό της υγείας του παιδιού τους στο γιατρό του Camp πριν από την άφιξή τους.
Ο γονέας μπορεί εν μέσω περιόδου του Camp να ενημερώνεται από τον γυμναστή για την εξέλιξη της συμμετοχής του παιδιού του στις δραστηριότητες.
Στο Camp θα υπάρχει ειδικά μελετημένο κολατσιό και μεσημεριανό μενού για τα παιδιά, διαμορφωμένο από ειδικό διατροφολόγο, ο οποίος μαζί με την επιστημονική του ομάδα θα κάνει διάφορες μετρήσεις που αφορούν το σωματότυπο των παιδιών, όπως ύψος, βάρος, λίπος κ.λ.π.
Στο χώρο του Άλσους, που θα διεξαχθεί το Camp, θα υπάρχει απαραίτητο νοσηλευτικό προσωπικό για κάθε έκτακτη ανάγκη.
Το ημερήσιο πρόγραμμα των παιδιών στο θερινό αθλητικό Camp 2014, λαμβάνοντας υπόψιν όσα τηρήθηκαν σε προηγούμενες διοργανώσεις, έχει ως εξής:
8:00 – 8:30 Προσέλευση παιδιών
8:30 – 11:30 Αθλητισμός
11:30 – 12:30 Δεκατιανό – Ελεύθερη ώρα
12:30 – 14:00 Ψυχοκινητικά παιχνίδια
14:00 – 15:30 Φαγητό – Ξεκούραση
15:30 – 16:00 Αποχώρηση παιδιών
Στη δεύτερη περίοδο του Camp, που ξεκινάει στις 30 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου, έχουν εγγραφεί μέχρι σήμερα 350 παιδιά. Ωστόσο οι εγγραφές για τη δεύτερη περίοδο συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή 6 Ιουνίου, στο 2ο όροφο του Δημαρχείου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή