Συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γαλατσίου ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ, 17:00 – 21:00, ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Το Δ.Σ του συλλόγου μας ανταποκρινόμενο στην έκκληση των εθελοντών και των εργαζόμενων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου διοργανώνει δράση συγκέντρωσης τροφίμων για τους κοινωνικά αδύναμους συμπολίτες μας την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ, στη συμβολή Βεΐκου και Γαλατσίου (μπροστά από το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης) από τις 17:00 έως τις 21:00.

Σε καιρούς που δοκιμάζεται η ανθρωπιά μας, σε μια χειμαζόμενη κοινωνία, η προσωπική ευθύνη του καθενός μας αποκτά άλλες διαστάσεις.
Αντιμέτωποι με τα άδεια ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με την ασυνέχεια στη διοίκηση του Δήμου, με τη νοοτροπία που θεωρεί την κοινωνική πολιτική ανταλλάξιμο είδος στην προεκλογική τράπεζα, καλούμε τους κατοίκους του Γαλατσίου να συνεισφέρουν από το υστέρημά τους, σε τρόφιμα, για την κάλυψη των αναγκών συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.  
Έχουμε επίγνωση ότι οι ενέργειες αυτές δεν υποκαθιστούν την κοινωνική πολιτική που οφείλει να έχει ένα κράτος και μία τοπική αυτοδιοίκηση, ούτε αποτελούν μόνιμη λύση.
Μπροστά όμως στο υπαρκτό πρόβλημα της αδυναμίας κάλυψης των αναγκών, καλούμε τους συμπολίτες μας να ανταποκριθούν σε αυτή την ενέργεια.

Η Πρόεδρος Δ. ΠΑΝΤΕΛΙΑ
Η Γραμματέας Δ. ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή