Ορίστηκαν οι Νέοι Αντιδήμαρχοι

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Ορίστηκαν οι Νέοι Αντιδήμαρχοι

Ο ορισμός των πέντε Αντιδημάρχων ήταν μία από τις πρώτες αποφάσεις που έλαβε ο νέος Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, μετά την ορκωμοσία του, την περασμένη Παρασκευή 29 Αυγούστου. Οι Σοφία Λεπίδα – Ντάγλα, Βασίλης Δερεδίνης, Γερμάνος Μελισσουργός, Παναγιώτης Δαβίλλας και Εμμανουήλ Ελευθερίου είναι τα πέντε πρόσωπα που αναλαμβάνουν καθήκοντα αντιδημάρχου στο ξεκίνημα της νέας αυτής εποχής για τον Δήμο μας και θα βρίσκονται στη θέση αυτή μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2017.

Αντιδήμαρχος Παιδείας είναι η κα Σοφία Λεπίδα – Ντάγλα, αρμοδιότητες της οποίας είναι η εποπτεία, ο έλεγχος και η παρακολούθηση της εύρυθμης, ομαλής και αποδοτικής λειτουργίας του Τμήματος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, καθώς επίσης και του Τμήματος Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου μας.
Επίσης, την υπογραφή των πάσης φύσεως εγγράφων των ανωτέρω αναφερομένων Τμημάτων, πλην αποφάσεων πολιτογράφησης και βεβαιώσεων μονίμου κατοικίας και χρηματικών ενταλμάτων και τη θεώρηση του γνησίου υπογραφής και επικύρωσης αντιγράφων, καθώς και την τέλεση πολιτικών γάμων.
Η κα Λεπίδα – Ντάγλα θα λαμβάνει αντιμισθία.
Τη διαχείριση των Οικονομικών του Δήμου Γαλατσίου αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Δερεδίνης, με αρμοδιότητες την εποπτεία και το συντονισμό των πάσης φύσεως οικονομικών θεμάτων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, την έγκαιρη βεβαίωση και είσπραξη των πάσης φύσεως εσόδων του Δήμου, συμπεριλαμβανομένων και αυτών από τις δαπάνες κατασκευής αγωγών αποχέτευσης κρασπεδορείθρων και πεζοδρομίων, την υπογραφή των, υπό του Τμήματος της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, πάσης φύσεως εκδιδομένων εγγράφων και βεβαιώσεων, την υπογραφή των μισθοδοτικών καταστάσεων και ενταλμάτων πάσης φύσεως του Δήμου καθώς και την υπογραφή των βεβαιωτικών καταλόγων και βεβαιωτικών σημειωμάτων. 
Επίσης, την υπογραφή των πάσης φύσεως εγγράφων Διοικητικής εκτέλεσης, κοινοποιήσεις εγγράφων στον Ο.Α.Ε.Δ., ανανεώσεις συμβάσεων, απολύσεις κ.λ.π., την θεώρηση του γνησίου υπογραφής και επικύρωσης αντιγράφων, καθώς και την τέλεση πολιτικών γάμων.
Ο κ. Δερεδίνης δεν θα λαμβάνει αντιμισθία.
Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών αναλαμβάνει ο κ. Γερμάνος Μελισσουργός, ο οποίος πλέον είναι υπεύθυνος για την εποπτεία, έλεγχο και παρακολούθηση της εύρυθμης, ομαλής και αποδοτικής λειτουργίας των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας και ειδικότερα των τεχνικών έργων του Δήμου, την υπογραφή των πάσης φύσεως εγγράφων της Δ/νσης, πλην χρηματικών ενταλμάτων και εκ παραλλήλου, την εποπτεία και τον έλεγχο της λειτουργίας του Τμήματος Πρασίνου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής.
Επίσης, τη θεώρηση του γνησίου υπογραφής και επικύρωσης αντιγράφων, καθώς και την τέλεση πολιτικών γάμων.
Ο κ. Μελισσουργός ορίζεται και ως αναπληρωτής Δημάρχου, σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, και θα λαμβάνει αντιμισθία.
Στα καθήκοντα του κ. Παναγιώτη Δαβίλλα είναι η εποπτεία και η παρακολούθηση της εύρυθμης, ομαλής και αποδοτικής λειτουργίας των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου μας εκτός του Τμήματος Πρασίνου, καθώς και την υπογραφή πάσης φύσεως εγγράφων της Δ/νσης πλην χρηματικών ενταλμάτων. Επίσης, η θεώρηση του γνησίου υπογραφής και επικύρωσης αντιγράφων, καθώς και την τέλεση πολιτικών γάμων.
Ο κ. Δαβίλλας θα λαμβάνει αντιμισθία.
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας ορίστηκε ο κ. Εμμανουήλ Ελευθερίου με αρμοδιότητες την εποπτεία, έλεγχο και παρακολούθηση της εύρυθμης, ομαλής και αποδοτικής λειτουργίας των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής – Υγείας & Υγιεινής (Υπεύθυνος όλων των κοινωνικών και προνοιακών δομών του Δήμου μας, του Τομέα Ισότητας των Φύλων) καθώς και την υπογραφή των πάσης φύσεως εγγράφων της Δ/νσης πλην χρηματικών ενταλμάτων. Επίσης, τη θεώρηση του γνησίου υπογραφής και επικύρωσης αντιγράφων, καθώς και την τέλεση πολιτικών γάμων.
Ο κ. Ελευθερίου δεν θα λαμβάνει αντιμισθία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή