Έργα βελτίωσης 1,85 εκ. ευρώ στο γήπεδο ποδοσφαίρου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Έργα βελτίωσης 1,85 εκ. ευρώ στο γήπεδο ποδοσφαίρου

Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2014 εντάχθηκε η ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Αθλητικό Κέντρο Γαλατσίου, στο Άλσος Βέικου, και η χρηματοδότηση δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη καθώς αγγίζει τα 1,9 εκατ. ευρώ.

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τα μέλη του Σώματος αποδέχτηκαν την από 6/6/2014 απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, με την οποία εγκρίθηκε η ένταξη του έργου «Ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Αθλητικό Κέντρο Δήμου Γαλατσίου στο Άλσος Βέικου» στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2014 με προϋπολογισμό 1.843.424,78 ευρώ.
Για την ένταξη της πράξης αυτής η μελέτη, τα τεχνικά δελτία και ο φάκελος υποβολής προς αξιολόγηση εκπονήθηκαν και υποβλήθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Σύμφωνα με όσα μας είπε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γερμάνος Μελισσουργός, το έργο αφορά κυρίως την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου, την τοποθέτηση ταρτάν και κουλουάρ πέριξ αυτού, τον φωτισμό και διάφορες επισκευές σε κτιριακές εγκαταστάσεις (π.χ. αποδυτήρια). Μοναδικό εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί είναι η χορήγηση της σχετικής άδειας από τον Δασάρχη Αθηνών, κάτι για το οποίο δηλώνει αισιοδόξος ο κ. Μελισσουργός.
Μόλις, λοιπόν, αντιμετωπιστούν τα όποια γραφειοκρατικά ζητήματα, ο δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος θα υπογράψει την προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου μας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και η ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου θα γίνει πραγματικότητα.
Δ.Π.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή