Εγκρίθηκαν 1.271 προσλήψεις σε δήμους και νομικά πρόσωπα

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Εγκρίθηκαν 1.271 προσλήψεις  σε δήμους και νομικά πρόσωπα

Ανοίγουν το επόμενο διάστημα 1.271 θέσεις σε δήμους και στα νομικά τους πρόσωπα δημοσίου δικαίου (ΝΠΔΔ), μετά τις δύο σχετικές εγκριτικές αποφάσεις που δημοσιοποιήθηκαν.

Εγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών δίνει πράσινο φως στην έγκριση 101 συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και 989 συμβάσεων μίσθωσης μίσθωσης έργου για τη στελέχωση των ΟΤΑ α’ βαθμού και ΝΠΔΔ αυτών της χώρας που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους. Tο υπουργείο, ταυτόχρονα, προχώρησε στην έγκριση σύναψης 181 συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα στους ΟΤΑ α΄ βαθμού της χώρας για το έτος 2014, θέσεις που αφορούν κυρίως τεχνίτες και εργάτες καθαριότητας.
Στο Δήμο Γαλατσίου και συγκεκριμένα στο νομικό πρόσωπο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «Βασίλης Παπαδιονυσίου» έχουν εγκριθεί 14 θέσεις, οι οποίες αφορούν:
• Δύο (2) Δασκάλους Μουσικής
• Έναν (1) ΔΕ Δάσκαλο Κεραμικής
• Τρεις (3) ΔΕ Χοροδιδάσκαλους
• Δύο (2) ΠΕ ή ΔΕ Δασκάλους Ζωγραφικής
• Μία (1) ΤΕ Νοσηλεύτρια
• Τέσσερις (4) ΠΕ Καθηγητές Φυσικής Αγωγής
• Έναν (1) ΠΕ Δάσκαλο Παραδοσιακών Χορών
Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται οι διάφοροι δήμοι, μεταξύ αυτών και ο Δήμος Γαλατσίου, να εκδώσουν μεμονωμένες προκηρύξεις για τις θέσεις που τους αναλογούν. Σε αυτές θα περιγράφονται αναλυτικά οι ειδικότητες και τα απαιτούμενα προσόντα των υποψηφίων, η διαδικασία και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων. Ορίζεται ότι η επιλογή θα γίνει βάσει των αντικειμενικών κριτηρίων του ΑΣΕΠ, στα οποία λαμβάνονται υπόψη και κοινωνικά κριτήρια όπως χρόνος ανεργίας, ύπαρξη ανήλικων τέκνων κλπ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή