Έχασε την νίκη στο τέλος η Κορωνίδα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Έχασε την νίκη στο τέλος η Κορωνίδα

Άτυχη στάθηκε η Κορωνίδα, η οποία έχασε την νίκη στο 90’ όπου και ισοφαρίστηκε από τον Εθνικό Αστέρα. 2-2 το τελικό σκορ.

Η Κορωνίδα άνοιξε το σκορ στο 44’ Με τον Μάριο Κορρέ ( ο οποίος έιχε περάσει στο 12’ στο παιχνίδι) και πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ της.

Στην επανάληψη ο Εθνικός ισοφάρισε σε 1-1 στο 76’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γεωργίου. Οι «Ναξιώτες» δεν το έβαλαν κάτω και πήραν ξανά το προβάδισμα με τον Κορρέ να διπλασιάζει τα τέρματα του στο 85’.

Κι εκεί που όλα έδειχνα ότι η Κορωνίδα θα πάρει την νίκη, ήρθε ο Γεωργίου για την «πληγώσει» για δεύτερη φορά στο 90’ διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Η Κορωνίδα ισοβαθμεί στην 2η θέση με τον Εθνικό Αστέρα με 21 βαθμούς, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.

Κορωνίδα (Καπράλος): Σουιτζόγλου, Περιφεράκης, Κοττόρος (Κορρές 12’ (Αναστασόπουλος 89’)), Μπραβάκος, Καράμπελας, Μαύρος, Καμπίτσης (Σταμάτης 58’), Κώττης, Σουιτζόγλου (Καρποντίνης 86’), Μελένος, Λυερός.

Εθνικός Αστέρας (Πολυμέρης): Ντέρκα, Δημόπουλος, Αδαμάκης (Αλιμέτα 59’), Χονδρογιάννης, Κατσινός, Μπαλάσκας, Κριπιντίρης (Μαρινάκης 82’), Επιτροπάκης (Μπαρμπαλιάς 75’), Γεωργίου, Τσιτιμάκης, Μπάνας (Δήμας 69’)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή