1ο Πελοποννησιακό Συναπάντημα

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
1ο Πελοποννησιακό Συναπάντημα

Το Σάββατο 21 Μαρτίου ο Σύλλογος Πελοποννησίων Γαλατσίου συμμετείχε στο 1ο Πελοποννησιακό Συναπάντημα, που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Πελοποννησίων Ελευσίνας και πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Μαρτίου στην πρ. Ελαιουργική, στην Ελευσίνα.

Η άρτια οργανωμένη εκδήλωση ξεκίνησε στις 7 μ.μ. σε έναν χώρο γεμάτο από κόσμο που ήρθε να γνωρίσει από κοντά παραδοσιακά προϊόντα της Πελοποννήσου μέσα από τα περίπτερα που υπήρχαν εκεί αλλά και να μάθει πώς είναι ένα σπίτι σε χωριό της Πελοποννήσου αφού είχε την ευκαιρία να δει αντικείμενα, έπιπλα και παραδοσιακές ενδυμασίες στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο.
Το χορευτικό του Γαλατσιώτικου Συλλόγου, με τις παραδοσιακές φορεσιές του και υπό τους ήχους της ζωντανής ορχήστρας, παρουσίασε ένα εξαιρετικό χορευτικό πρόγραμμα το οποίο απόλαυσε ιδιαίτερα το πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε στην Ελευσίνα. Τα μέλη του Δ.Σ. Γκολφινοπούλου Ρεβέκκα και Διαμαντόπουλος Δημήτριος συνόδευσαν τη χορευτική ομάδα σε αυτή την εκδήλωση, προσέφεραν εκ μέρους του Συλλόγου δίπλες για κέρασμα στους παρευρισκόμενους και στο τέλος της βραδιάς παρέλαβαν την αναμνηστική πλακέτα από τους Ελευσίνιους συμπατριώτες τους.
Η βραδιά συνεχίστηκε με χορό από όλο τον κόσμο σε ενιαίους κύκλους μαζί με τα χορευτικά των συμμετεχόντων Συλλόγων και έκλεισε με φαγητό που απλόχερα πρόσφερε ο Σύλλογος Πελοποννησίων Ελευσίνας στους συμμετέχοντες. Η ομάδα του Συλλόγου Πελοποννησίων Γαλατσίου αλλά και οι φίλοι που τη συνόδευσαν επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις στο Γαλάτσι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή