Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν στον Γ. Βαρουφάκη στα Εξάρχεια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν στον Γ. Βαρουφάκη στα Εξάρχεια


Αργά το βράδυ της Τρίτης, ο Γ. Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου βρίσκονταν σε γνωστό εστιατόριο στην οδό Βαλτετσίου και απολάμβαναν το δείπνο τους, χωρίς τη συνοδεία αστυνομικών. Κάποια στιγμή, μια ομάδα περίπου 30 νεαρών, εισέβαλε στο εστιατόριο και κατευθύνθηκε με άγριες διαθέσεις προς το τραπέζι του υπουργού Οικονομικών.

Οι νεαροί άρχισαν να βρίζουν τον Γ. Βαρουφάκη και να του ζητούν να φύγει από τα Εξάρχεια, ενώ αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ο υπουργός δέχθηκε και χτυπήματα στο κεφάλι.

Για να αποφύγει το… «θερμό» επεισόδιο μέσα στο εστιατόριο, ο κ. Βαρουφάκης βγήκε έξω, όπου τον περίμεναν και άλλα άτομα από τον αντιεξουσιαστικό κυρίως χώρο.

Μάλιστα ενώ ο υπουργός είχε ανέβει στη μηχανή του για να φύγει, το μετάνιωσε, κατέβηκε και άρχισε να έχει μια κουβέντα σε υψηλούς τόνους με την ομάδα των νεαρών.

Το σκηνικό της έντασης συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, με τους νεαρούς να είναι πολύ ειρωνικοί απέναντι στον Γ. Βαρουφάκη, αλλά κι εκείνον να τους απαντά σε υψηλούς τόνους, να μην… «μασάει» και να υπερασπίζεται τον εαυτό του και τις θέσεις του.

Κάποια στιγμή οι νεαροί αποχώρησαν, το ίδιο όμως και ο Γ. Βαρουφάκης με τη σύζυγό του που τους βγήκε ξινό το… δείπνο.

ΠΗΓΗ:http://star.gr/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή