Συγκοινωνιακό πρόβλημα στον Δήμο Χαϊδαρίου μετα τις αλλαγές του ΟΑΣΑ

Δήμος Χαϊδαρίου
Συγκοινωνιακό πρόβλημα στον Δήμο Χαϊδαρίου μετα τις αλλαγές του ΟΑΣΑ

Επιστολή του Δημάρχου Χαϊδαρίου προς τον ΟΑΣΑ για το συγκοινωνιακό πρόβλημα που προκλήθηκε στις λεωφορειακές γραμμές του Δήμου ύστερα από τις τελευταίες αλλαγές που πραγματοποίησε ο οργανισμός συγκοινωνιών.
Κύριε Αποστολίδη,

Το τελευταίο διάστημα προχωρήσατε σε δραστικές αλλαγές στα δρομολόγια μιας σειράς λεωφορειακών γραμμών που εξυπηρετούν, στοιχειωδώς, την πόλη μας.

Συγκεκριμένα τροποποιήθηκαν οι διαδρομές των γραμμών 803, 811 και 876 ενώ παράλληλα μειώθηκε ο αριθμός των δρομολογημένων οχημάτων, με αποτέλεσμα οι δημότες μας αλλά και οι επισκέπτες της πόλης μας, είτε να ταλαιπωρούνται αναμένοντας στις στάσεις έως και μία (1) ώρα ή ακόμα χειρότερα, να μην εξυπηρετούνται καθόλου.

Είναι απαράδεκτο, για παράδειγμα, το λεωφορείο 876 να μην διέρχεται πλέον από τον ιστό του κεντρικού Χαϊδαρίου καθιστώντας ανώφελη για το επιβατικό κοινό τη χρήση του Μετρό (σταθμός «Αγία Μαρίνα»).

Όπως γνωρίζετε, η πόλη μας ανήκει στην υποβαθμισμένη ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αθήνας και η εξυπηρέτησή της από τις Δημόσιες συγκοινωνίες είναι ζωτικής σημασίας.
ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή