Στις 16-07-2018 πραγματοποιήθηκε η 2η Λευκή Νύχτα Γαργαλιάνων Μεσσηνίας όπου διοργανώθηκε από τον Εμπορικό και Βιοτεχνικό σύλλογο της περιοχής με την υποστήριξη του Δήμου Τριφυλίας και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, ενώ τελούνταν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η Πρόεδρος του συλλόγου κα Κωνσταντίνα Γκλιάτα μας δήλωσε ότι η 2η Λευκή Νύχτα ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
“Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε την πόλη μας και τα εμπορικά καταστήματα έμειναν ανοιχτά εως αργά το βράδυ. Κατά τη διάρκεια της Νύχτας οι επισκέπτες, καθώς περπατούσαν στους εμπορικούς δρόμους των Γαργαλιάνων, μπορούσαν να απολαύσουν τα πέντε μουσικά σχήματα που ήταν τοποθετημένα σε διάφορα σημεία της πόλης, χορευτικά δρώμενα από συλλόγους της περιοχής μας, ακροβάτες-σχοινοβάτες,
bubble show, stand-up comedy αλλά και να γευτούν εδέσματα και ποτά από παραγωγούς της Μεσσηνίας. Τα καταστήματα υποδέχτηκαν τον κόσμο σε εορταστικό κλίμα με μεγάλες προσφορές αλλά και πολλές εκπλήξεις. Βασικός μας σκοπός ήταν να στηρίξουμε, να αναδείξουμε και να τονώσουμε την αγορά των Γαργαλιάνων μέσα από μία γιορτή. Το χαμόγελο, η χαρά και η ικανοποίηση όλων των επιχειρηματιών μετά το πέρας της 2ης Λευκής Νύχτας, δίνουν την δύναμη στο Δ.Σ. του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Γαργαλιάνων Μεσσηνίας να συνεχίσει τις δράσεις του.
Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε για ακόμα μία φορά αλλά και όσους συντέλεσαν για να βγει όλο αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.”