Aντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης παρεμβάσείς στη Κολοκοτρώνη και Μακεδονίας

Τις στοχευμένες αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις συνεχίζει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να δοθούν λύσεις σε προβληματικά, στρατηγικά σημεία της πόλης. Μετά την κατασκευή νέων αντιπλημμυρικών αγωγών όμβριων υδάτων στις οδούς Παπαδάκη, Βούλγαρη και Αμοργού μέσα στο καλοκαίρι, η εκστρατεία συνεχίζεται στην διασταύρωση των οδών Κολοκοτρώνη και Μακεδονίας, σε ένα σημείο που χρόνια παρουσίαζε πρόβλημα στις έντονες βροχοπτώσεις. Η προσθήκη επιπλέον μέτρων στο δίκτυο των υφιστάμενων αγωγών λύνει μια και καλή το ζήτημα της συγκέντρωσης νερού στους δρόμους της περιοχής.
«Μια παρέμβαση που μπορεί, υπό άλλες συνθήκες να χαρακτηριζόταν μικρή, όμως αυτά τα λίγα μέτρα του επιπλέον αγωγού στον αντιπλημμυρικό δίκτυο της γειτονιάς θα κάνει καλύτερη την καθημερινότητα εκατοντάδων συμπολιτών μας. Άλλωστε, ευθύνη για να βελτιώσουμε την πόλη έχουμε και στα μεγάλα και τα μικρά. Συνεχίζουμε», το σχόλιο του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου.
Η συνέχεια που εννοεί ο δήμαρχος είναι η μελέτη που ολοκληρώνεται στο επόμενο διάστημα και αφορά τον σχεδιασμό της ευρύτερης, πλέον, ενίσχυσης του δικτύου όμβριων υδάτων στην περιοχή του κέντρου της πόλης. Με την ολοκλήρωση και έγκριση της εν λόγω μελέτης, ο Δήμος θα μπορέσει να βάλει μπροστά νέα έργα για την αντιπλημμυρική θωράκιση του πλέον νευραλγικού σημείου του Ηρακλείου.

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή