Ενημερωτική δράση για την οδική ασφάλεια με τίτλο: «ΑΣΦΑΛΗΣ ΘΡΙΑ»

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι, έπειτα από πρωτοβουλία της Προέδρου της  Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Σοφίας Μαυρίδη και σε συνεργασία με την «My Grand Road» και τον Συγγραφέα κ. Σωτήρη Γιαννόπουλο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 στις 17:00, στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ασπροπύργου, μια εξαιρετικά σημαντική δράση, για την οδική ασφάλεια με τίτλο «ΑΣΦΑΛΗΣ ΘΡΙΑ».

Πιο συγκεκριμένα, η δράση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ασπροπύργου. Εκεί Γονείς και Παιδιά θα ενημερωθούν για την οδική ασφάλεια μέσα από το βιβλίο του Συγγραφέα, κ. Σωτήρη Γιαννόπουλου, ο οποίος υπηρετεί από το 2001 σε Τμήμα της Τροχαίας Αττικής. Μετά το πέρας της ενημέρωσης θα δοθεί δωρεάν στα παιδιά το παραμύθι του κ. Γιαννόπουλου «Λέα Λεοπούλου» και θα μοιραστούν κεράσματα. Αξίζει να σημειωθεί πως, στην Πλατεία Ηρώων θα λειτουργήσει έκθεση αγωνιστικών αυτοκινήτων, τα οποία θα δουν από κοντά οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του αυτοκινήτου και φυσικά αν θέλουν θα φωτογραφηθούν.

Στόχος της εν λόγω δράσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παιδιών, με την συμμετοχή των Γονέων και των Εκπαιδευτικών έτσι ώστε να μειωθεί ο αριθμός των τροχαίων ατυχημάτων. Γονείς και Εκπαιδευτικοί, μέσα από την εμπειρία και τη γνώση τους θα βοηθήσουν τα Παιδιά να συνειδητοποιήσουν ότι, η ανθρώπινη συμπεριφορά είναι η κύρια αιτία των οδικών ατυχημάτων και ότι αυτά μπορούν να αποφευχθούν μόνο μέσω της συνετής και υπεύθυνης οδηγικής συμπεριφοράς.

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή