Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις αλλά και η black friday δεν ευνοούν την κατανάλωση ;

O Aθανάσιος Τσαγγάρης, Γενικός Γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών – Τόνισε ότι οι ενδιάμεσες εκπτώσεις αλλά και η black friday δεν ευνοούν την κατανάλωση στην εορταστική περίοδο.

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις “απέτυχαν” δήλωσε στο News 24/7 στους 88,6, ο Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Tην  τελευταία ημέρα των προσφορών, ο Αθανάσιος Τσαγγάρης είπε ότι περίπου το 50% των επιχειρήσεων είχαν μικρότερο τζίρο έως και 30%.

Κάποιες κρατήθηκαν στον ίδιο τζίρο και κάποιες είδαν ελάχιστη αύξηση πρόσθεσε αναφερόμενος και στην απογοήτευση των εμπόρων.

Αποκάλυψε ότι σε σύσκεψη με τον υπουργό Οικονομίας, οι καταστηματάρχες ζήτησαν να αποσυρθούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις.

Αναφέρθηκε στα προβλήματα ρευστότητας και ασφυξίας στην αγορά, ζητώντας μείωση των φορολογικών συντελεστών, επαναλειτουργία του τραπεζικού συστήματος και ένταξη στις 120 δόσεις.

Τόνισε ότι οι ενδιάμεσες εκπτώσεις αλλά και η black friday δεν ευνοούν την κατανάλωση στην εορταστική περίοδο.

ΠΗΓΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή