Πρόγραμμα Άσκησης από τον Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου

Έναρξη Προγράμματος: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 10:00π.μ.
Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Ιωάννης Κατσαρός ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι, ένα νέο Πρόγραμμα Άσκησης, «Πρωινό Περπάτημα» ξεκινάει στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου, το οποίο θα πραγματοποιείται υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού (Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Νοσηλευτή).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες ηλικίας 50 ετών και άνω και αποσκοπεί στη βελτίωση της καρδιοαναπνευστικής ικανότητας, αλλά και στην αύξηση της γενικότερης κινητικότητας, τα οποία δυστυχώς μειώνονται με το πέρας των χρόνων. Οι ασκούμενοι θα συμμετέχουν δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη 10:00-11:00π.μ, σε οργανωμένο πρόγραμμα αερόβιας άσκησης και στη συνέχεια θα ακολουθούν συγκεκριμένο ασκησιολόγιο κινητοποίησης αρθρώσεων και ενδυνάμωσης μεγάλων μυϊκών ομάδων. Στην έναρξη και λήξη κάθε συνεδρίας θα πραγματοποιούνται μέτρηση της αρτηριακής πίεσης και της καρδιακής συχνότητας. Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στο πρόγραμμα αποτελεί η εγγραφή κάθε ενδιαφερόμενου στον Οργανισμό Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο Αθλητικών Δραστηριοτήτων του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η, το οποίο βρίσκεται στο κτίριο του Α΄ΚΑΠΗ (όπισθεν Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου), στον 2ο όροφο, καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή και στα τηλ. 210-5577862, 5579470 και 5579341.

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή