Χριστουγεννιάτικο Ανταλλακτικό Παζάρι βιβλίων με τρόφιμα μακράς διαρκείας

Κάλεσμα σε Δράση Κοινωνικής Προσφοράς -Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίων- από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών (Κοινωνικό Παντοπωλείο & Δομή Παροχής Συσσιτίου) Δήμου Βύρωνα από τις 14-12-2018 έως και 21-12-2018

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης στις 14-12-2018, οι Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» & «Παροχή Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα σε συνεργασία με τον Φορέα “ΔΕΣΜΟΣ”, συνδιοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο Ανταλλακτικό Παζάρι βιβλίων με τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση των Δομών. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν δωρεάν βιβλία της αρεσκείας τους και αντί χρημάτων να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, όπως όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, γάλα, ντοματοχυμό και ελαιόλαδο. Η δράση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας επί της Ιθώμης 6 (Αγορά Βύρωνα) από τις 14-12-2018 έως 21-12-2018 τις ώρες 10:00πμ έως 13:00μμ σε ένα φιλόξενο χριστουγεννιάτικο περιβάλλον με παραδοσιακά κεράσματα σε γλυκά και ποτά.

Στόχος μας είναι να αφυπνιστούν συνειδήσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς απέναντι σε συνανθρώπους μας που χρήζουν βοήθειας και συμπαράστασης.

Οι κάτοικοι της περιοχής που θα προσέλθουν να προσφέρουν τρόφιμα θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να αποκομίσουν τη γνώση και την εμπειρία με ποιον τρόπο μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο που επιτελείται, που αφορά όλους μας.

Ελάτε να ανταλλάξουμε δώρα αγάπης επιλέγοντας βιβλία που θα χαρίσετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα και προσφέροντας τρόφιμα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί ώστε κανένα νοικοκυριό να μη στερηθεί βασικά αγαθά από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Πληροφορίες επικοινωνίας:
Δ/νση: Ιθώμης 6, Αγορά Βύρωνα (Κοινωνικές Υπηρεσίες Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοιν. Παντοπωλείο-Παροχή Συσσίτιου)
Τηλέφωνο: 210-7653054
Email: koin.pant@dimosbyrona.gr, koin.sissitio@dimosbyrona.gr
Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα

 

Δελτίο Τύπου Δήμου Βύρωνα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή