Μπιφτεκοφακές
Υλικά
1/4 φακές βρασμένες
1 κουταλιά της σούπας Μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας Κέτσαπ
αλάτι πιπέρι
4 κουταλιές της σούπας φρυγανιά τριμμένη
3 κουταλιές της σούπας λάδι
Λίγο ρίγανη
Και αν χρειαστεί λίγο νερό
Εκτελέση
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί να γίνουν μια ζύμη
Το αφήνουμε για 5 λεπτά.
Τα πλάθουμε και τα βάζουμε στο φούρνο σε μια λαδόκολλα. Και τα ψήνουμε όπως τα μπιφτέκια. Και από τη μια και από την άλλη.
Οι φακές περασμένες από το multi