Σάλτσα ναπολιτάνα για μακαρόνια
Υλικά
600 γρ. σπαγγέτι
900 γρ πουμαρό
60 γρ. μπέικον
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.σ βασιλικό
4 κ.σ λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Παρμεζάνα
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το
λάδι, το κρεμμύδι, το μπέικον και σοτάρουμε. Προσθέτουμε το πουμαρό, το αλάτι,
το πιπέρι και στο τέλος το βασιλικό και βράζουμε για 15 λεπτά.
Βράζουμε τα μακαρόνια σε
αλατισμένο νερό για 8 λεπτά,τα σουρώνουμε, τα βάζουμε σε πιατέλα και ρίχνουμε τη σάλτσα από πάνω μαζί με την
παρμεζάνα.