Ξεκίνησε το αθλητικό Camp του δήμου στο Άλσος Βέικου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Ξεκίνησε το αθλητικό Camp του δήμου στο Άλσος Βέικου

Συνολικά περισσότερα από 430 παιδιά  με τους γονείς τους κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο στο Άλσος Βέικου τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, για τον αγιασμό και την έναρξη της πρώτης περιόδου του θερινού αθλητικού CAMP 2015. Το θερινό CΑMP του Δήμου Γαλατσίου αποτελεί έναν πετυχημένο θεσμό για την πόλη μας, ο οποίος ξεκίνησε τα προηγούμενα χρόνια, συνεχίζεται και, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχιστεί.

Ο δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Γιάννης Βερούλης, μαζί με τους γυμναστές καλωσόρισαν όλα τα παιδιά στο φετινό θερινό Camp και τους ευχήθηκαν να περάσουν καλά, να απολαύσουν τις αθλητικές δραστηριότητες και τα ψυχαγωγικά παιχνίδια, ώστε να αποκομίσουν τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτές τις μέρες και να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο τον αθλητισμό σε όλες τις εκφάνσεις του. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος τόνισε τη σημασία της ουσιαστικής συνεισφοράς των γυμναστών και των υπαλλήλων για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του Camp.  
Μετά τον αγιασμό τα παιδιά, αφού χωρίστηκαν σε ομάδες, πήραν άσπρα καπελάκια και μονόχρωμα μπλουζάκια σε διάφορα χρώματα ανάλογα με την ηλικία τους και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στους χώρους του Άλσους, όπου ξεκίνησε το πρόγραμμα άθλησης.
Το καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών ποικίλλει και περιλαμβάνει δραστηριότητες και εκμάθηση στα αθλήματα του στίβου, του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του βόλεϋ, του τένις, της κολύμβησης ενώ λαμβάνουν χώρα και διάφορα ψυχοκινητικά παιχνίδια.
Η πρώτη περίοδος του θερινού αθλητικού Camp θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 27 Ιουνίου με την καθιερωμένη τελετή λήξης της και τη Δευτέρα 29 του μήνα θα ξεκινήσει η δεύτερη περίοδος που θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Ιουλίου.
Χορηγοί της φετινής διοργάνωσης είναι οι Ασφάλειες MINETA και η εταιρεία PAN CAR (αξεσουάρ αυτοκινήτου) η οποία προσέφερε όλα τα καπελάκια και τα μπλουζάκια που μοιράστηκαν στα παιδιά του Camp.
Να σημειώσουμε ότι οι εγγραφές για τη β’ περίοδο του Camp συνεχίζονται. Η εγγραφή κοστίζει:
• 70 ευρώ για το πρώτο παιδί και για το δεύτερο 40 ευρώ
• 40 ευρώ το πρώτο παιδί και 30 ευρώ το δεύτερο με την επίδειξη κάρτας ανεργίας του ενός γονέα και αντίγραφο της φορολογικής δήλωσης η οποία δεν πρέπει να ξεπερνάει το ποσό των 10.000 ευρώ.
• Δωρεάν παιδιά πολυτέκνων (AΣΠΕ), απόρων (με βεβαίωση της Κοινωνικής Υπηρεσίας)
• Δωρεάν παιδιά δύο ανέργων γονέων (απαραίτητη η κάρτα ανεργίας και οικογενειακό εισόδημα έως 10.000 ευρώ)
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι:
1. Πιστοποιητικό γέννησης
2. Πρόσφατη βεβαίωση παιδιάτρου
3. Αποδεικτικό κατοικίας (ΔΕΚΟ ή Φορολογική δήλωση)
4. Φωτοτυπία των εμβολίων του παιδιού
5. Φωτοτυπία ταυτότητας γονέα
Επιπλέον δικαιολογητικά για όσους δικαιούνται έκπτωση ή απαλλαγή:
1. Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης
2. Βεβαίωση ΟΑΕΔ (για ανεργία)
3. Βεβαίωση Κοινωνικής Υπηρεσίας (για απόρους)
4. Κάρτα πολυτέκνου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή