ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΧΟΣ: Από τον ΠΑΣ στην ΑΕΚ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΧΟΣ:  Από τον ΠΑΣ  στην ΑΕΚ

Ο Κώστας Βλάχος, ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΠΑΣ «Γαλάτσι», μίλησε για το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο που υπέγραψε με την ΑΕΚ, αλλά και τα δοκιμαστικά που έκανε στη Μίλαν, όπως και τον λόγο που επέλεξε την Ένωση από τους «ροσονέρι».

Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, στο pasgalatsi.gr, ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» που είναι και διεθνής με την εθνική παίδων, ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή, ενώ τόνισε ότι ως πρότυπο έχει τον Τραϊανό Δέλλα.
Για το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο που υπέγραψε, ο Κώστας Βλάχος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Πήρα μεταγραφή από τον ΠΑΣ “Γαλάτσι”. Οι Τόνι Σαβέσκι και Τάσος Στασινόπουλος με έφεραν στην ΑΕΚ και θέλω να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ. Ήθελα από μικρός να υπογράψω στην ΑΕΚ και πιστεύω πως εδώ υπάρχουν καλές συνθήκες ώστε να παίξω. Η ομάδα προωθεί ταλέντα και πιστεύω πως έχω πιθανότητες να τα καταφέρω.»
Για την εμπειρία του στο εξωτερικό είπε: «Εντελώς διαφορετική φιλοσοφία, γήπεδα και εγκαταστάσεις στο εξωτερικό (σ.σ. είχε δοκιμαστεί σε Μίλαν και Τβέντε). Στην Ελλάδα υπάρχουν ταλέντα και δυστυχώς δεν τα εκμεταλλεύονται. Θέλω να ευχαριστήσω τους κυρίους Κασνακίδη, Δημητρέλο και Γκρέταρσον που με εμπιστεύτηκαν. Λόγω πολλών απουσιών που έχω στο σχολείο δεν μπορώ να ακολουθήσω το προπονητικό πρόγραμμα της πρώτης ομάδας.»
Για το πρότυπο που έχει δήλωσε: «Πρότυπο μου είναι ο Τραϊανός Δέλλας. Τα καλά μου στοιχεία απ’ό,τι μου λένε οι προπονητές μου είναι το μυαλό μου, πρέπει να βελτιώσω την ταχύτητα μου για να μπορέσω να πετύχω τους στόχους μου. Νιώθω χαρούμενος γιατί ξεκίνησα από μικρή ομάδα και έβαλα στόχο να πάω ψηλά. Σκέφτομαι να συνεχίσω την σκληρή δουλειά, με κάτω το κεφάλι.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή