Ποδοσφαιρικός αγώνας αγάπης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ποδοσφαιρικός αγώνας αγάπης

Ο Σύλλογος Θεσσαλών Γαλατσίου, σε συνεργασία με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γεωργιάδη Λάμπρο, διοργάνωσε στο Άλσος Βέικου, έναν ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ των Παλαιμάχων της ΑΕΚ και της Ομάδας Ηθοποιών, τη Δευτέρα 26 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα.

Σκοπός αυτού του φιλανθρωπικού αγώνα ήταν η οικονομική ενίσχυση ενός συμπολίτη μας, του οποίου το παιδί αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και έπρεπε να μεταβεί στο εξωτερικό για θεραπεία.
Ο κόσμος του Γαλατσίου αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου, δίνοντας δυναμικά το παρών στον  αγώνα ενώ όσοι δεν κατάφεραν να παραστούν, ενίσχυσαν οικονομικά παρά την απουσία τους.
Ο πρόεδρος των Θεσσαλών Γιάννης Κουσαΐτης και ο συνδιοργανωτής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Γεωργιάδης Λάμπρος ευχαρίστησαν   θερμότατα τόσο τους παίχτες των δυο ομάδων, για την έμπρακτη συμμετοχή τους στον αγώνα, όσο και τον κόσμο του Γαλατσίου για την αγάπη που έδειξε προς τον συνάνθρωπό μας και ευχήθηκαν η όλη αυτή προσπάθεια να στεφθεί με επιτυχία και η περιπέτεια του μικρού Δημήτρη να έχει αίσιο τέλος και να γυρίσει υγιής και χαρούμενος κοντά μας.
Για την ιστορία να πούμε πως ο αγώνας διεξήχθη σε δυο ημίχρονα των 35΄ έκαστο και ο κόσμος, ενθουσιασμένος, χειροκρότησε τις ενέργειες όλων  των παιχτών. Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ παρά το… προχωρημένο της ηλικίας τους, ήταν πιο οργανωτικοί, είχαν καλύτερη τεχνική κατάρτιση και έτσι κάλυπταν το  μειονέκτημα απέναντι στους γρήγορους και νεότερους αντιπάλους της ομάδας των Ηθοποιών και τελικώς επικράτησαν με σκορ 5 – 3.
Τα γκολ για την ΑΕΚ σημείωσαν ο Παπαδόπουλος (2 γκολ), ο Μπατίστα (ο οποίος ήταν άριστος τεχνίτης της μπάλας), ο Γεωργιάδης και ο Δαβίτσας.
Για την ομάδα των Ηθοποιών δύο γκολ σημείωσε ο Φλεσσόπουλος και ένα ο «δικός μας» Αντώνης Χαντζής – και οι δυο πολλά υποσχόμενοι.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Παλαίμαχοι ΑΕΚ: Νικολαΐδης, Σοφιανίδης, Χατζής, Βλάχος, Λέτσας, Καραφέσκος, Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης, Μπατίστα, Μουσούρης, Δαβίτσας, Καρούσης, Λαγινάς, Κοπιτσής, Σκευοφύλακας.
Ομάδα ΗΘΟΠΟΙΩΝ: Λούκας Γιώρκας, Αντώνης Χαντζής, Κώστας Φραγκολιάς, Χάρης Γεωργιάδης, Βλάχος Πάνος, Κρητικός Στέλιος, Παγκαλιάς Χρήστος, Μαργέτης Βασίλειος, Σφοντούρης Λεονάρδος, Φιλόγλου Φίλιππος, Καλαντζής Δημήτριος, Φλεσσόπουλος Νίκος.
Μετά το τέλος του αγώνα, πλήθος θεατών εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία, παίρνοντας αυτόγραφα από τους δημοφιλείς ηθοποιούς.
Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του δήμου Γαλατσίου Μανώλης Πρωτονοτάριος και αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, όπως οι Μανωλάς Στέλιος, Μίμης Παπαϊωάννου, Αρδίζογλου, Σεραφείδης, Αγγελόπουλος, Καρακίδης, Τσαχουρίδης, Σεβαστόπουλος, Γκαραγκιοζόπουλος.
Όσοι από τους αναγνώστες του «ΠΑΛΜΟΥ» θα ήθελαν θα ενισχύσουν υλικά τον αγώνα που δίνει ο μικρός Δημήτρης, μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Αλέκα Λοτσάρη στο 6948 788619.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή