Λαϊκιστής είναι αυτός που κρύβει την ανυπαρξία του έργου του πίσω από κενές περιεχομένου ηθικολογίες

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Σγουρός με αφορμή την εκδήλωση της κοπής της πίτας των εργαζομένων της Περιφέρειας Αττικής, αναδεικνύει για μια ακόμη φορά το μέγεθος της υποκρισίας του.
Μιλά για σεβασμό των χρημάτων των φορολογουμένων ο άνθρωπος που ως Περιφερειάρχης διαχειρίστηκε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να επιλύσει ούτε ένα από τα μεγάλα προβλήματα της Περιφέρειας Αττικής.
Ο άνθρωπος που οφείλει την ανέλιξή του σε υψηλές δημόσιες θέσεις κι αξιώματα, στηριζόμενος όχι στα επιστημονικά προσόντα που διαθέτει, αλλά στην κομματική καμαρίλα.
Ο άνθρωπος που ως Περιφερειάρχης δεν κατάφερε να διασφαλίσει για την Περιφέρεια Αττικής ούτε το προσωπικό που χρειάζεται για να ανταποκριθεί στις εκατοντάδες αρμοδιότητες που έχει, αλλά ούτε και τους οικονομικούς πόρους για την αξιοπρεπή αμοιβή των εργαζομένων της, για τους οποίους σήμερα κόπτεται υποκριτικά .
Ο κ. Σγουρός απέτυχε ως Περιφερειάρχης και σήμερα, ως επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης, έχει αποτύχει να ενώσει και να εμπνεύσει ακόμη και τα ίδια τα στελέχη της αυτοδιοικητικής του ομάδας.
Ας καταλάβει λοιπόν ότι η προσφυγή του στο λαϊκισμό δεν πρόκειται να δώσει λύση στα πολιτικά αδιέξοδά του.
Κι ας μην προσποιείται υποκριτικά ότι δεν κατάλαβε δήθεν τι ψήφισε στην οικονομική επιτροπή η παράταξή του, για την εκδήλωση της κοπής της πίτας των εργαζομένων. Άλλωστε εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση αυτή, μέσω του γ.γ. του Περιφερειακού μας Συμβουλίου και μέλους της παράταξης του.
Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία του να κερδίσει δέκα δευτερόλεπτα δημοσιότητας, όμως δεν πείθει κανέναν, γιατί όλοι γνωρίζουν πια «τα έργα και τις ημέρες» του κ. Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής.

Πήγαινε στην κορυφή