Δράσεις καθαριότητας σε Κυψέλη, Κουκάκι, Παγκράτι από τον Δήμο Αθηναίων

Δράσεις καθαριότητας σε Κυψέλη, Κουκάκι, Παγκράτι από τον Δήμο Αθηναίων

Κώστας Μπακογιάννης: «Η ποιότητα ζωής αρχίζει από την γειτονιά»

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται από τον Δήμο Αθηναίων οι σχεδόν καθημερινές παρεμβάσεις καθαριότητας και αποκατάστασης σε πλατείες, πεζόδρομους και άλλα σημεία που αποτελούν πόλο έλξης για κατοίκους και επισκέπτες της πόλης.

Πρόκειται για οργανωμένες δράσεις καθαριότητας και σε αρκετές περιπτώσεις ταυτόχρονα και ηλεκτροφωτισμού, οι οποίες είναι ανεξάρτητες από το τακτικό ημερήσιο πρόγραμμα των αντίστοιχων Διευθύνσεων και στις 129 γειτονιές της Αθήνας.

Την εβδομάδα αυτή, από την Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή, καθαρίστηκαν και πλύθηκαν οι πλατείες Αγίου Γεωργίου και Αγίου Δημητρίου στην Κυψέλη, το «Περιβολάκι Εθνικής Αντίστασης» στο Κουκάκι, όπου και έγιναν ταυτόχρονα παρεμβάσεις αποκατάστασης του ηλεκτροφωτισμού και ο πεζόδρομος Λάσκου στο Παγκράτι.

Όπως σε όλες τις αντίστοιχες δράσεις οι άνθρωποι του οδοκαθαρισμού και των ειδικών συνεργείων με την συνδρομή πλυστικών μηχανημάτων έπλυναν και απολύμαναν τις πλατείες και τον πεζόδρομο ενώ επιδιόρθωσαν και έβαψαν παγκάκια, παρτέρια και καλαθάκια απορριμμάτων, αντικαθιστώντας όσα από αυτά ήταν χαλασμένα. Και τα τέσσερα αυτά σημεία της Αθήνας αποδόθηκαν στους δημότες καθαρά και περιποιημένα.

«Είναι η νέα στρατηγική στη λειτουργία του Δήμου που αποδίδει, έχει ορατό αποτέλεσμα. Με επιχειρήσεις καθαριότητας καθημερινά. Αυτές είναι οι ουσιαστικές παρεμβάσεις που χρειάζονται οι ελεύθεροι χώροι της Αθήνας και οι Αθηναίοι. Γιατί η ποιότητα ζωής αρχίζει από την γειτονιά» επισημαίνει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή