Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού: Διανομή Τροφίμων του Επισιτιστικού Προγράμματος ΤΕΒΑ

Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού
Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού: Διανομή Τροφίμων του Επισιτιστικού Προγράμματος ΤΕΒΑ

Δ.Τ. Διανομή Τροφίμων του Επισιτιστικού Προγράμματος ΤΕΒΑ από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού:

Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας: Στις δύσκολες ημέρες που περνάμε στεκόμαστε ακόμα πιο ενεργά στους συμπολίτες μας

Σε μία δύσκολη παγκόσμια συγκυρία εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί από την επέλαση του κορονοϊού, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού συνεχίζει τις τιτάνιες προσπάθειες ανακούφισης των ευπαθών ομάδων.

Με παράδοση στις κατοικίες των ωφελουμένων ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 13 Απριλίου 2020 η διανομή των τροφίμων του Επισιτιστικού Προγράμματος ΤΕΒΑ από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής.του Δήμου μας.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού κ. Σταύρος Τσίρμπας: «Προτεραιότητα μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε είναι η προάσπιση της υγείας των πολιτών και των εργαζόμενων και η ελαχιστοποίηση των μετακινήσεων. Κάνοντας πράξη το σύνθημα – Μένουμε Σπίτι – ο Δήμος μας φροντίζει τους κατοίκους του μεταφέροντας κατ΄ οίκον τα πακέτα με τα τρόφιμα. Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, στεκόμαστε ακόμα πιο ενεργά στους συμπολίτες μας».

Ειδικότερα σε μία προσπάθεια που ξεκίνησε από την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 και συνεχίζεται σε καθημερινή βάση διανεμήθηκαν τρόφιμα, καθαριστικά είδη και είδη βρεφικής φροντίδας σε 1008 ωφελούμενους του προγράμματος.

Υλοποιήθηκε όχι μόνο από τους εργαζόμενους του Δήμου αλλά και με την πολύτιμη συνδρομή των εθελοντών της πόλης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της κοινωνικής υπηρεσίας και δημιούργησαν μία ασπίδα προστασίας σε όσους πολίτες έχουν ανάγκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή