Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού: Βάζουμε ως προτεραιότητά μας για τη νέα σχολική χρονιά την προαιρετική δημιουργική απασχόληση των παιδιών της πόλης μας

Δ.Τ. Κέντρο Δημιουργική Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού:

Σταύρος Τσίρμπας: Βάζουμε ως προτεραιότητά μας για τη νέα σχολική χρονιά την προαιρετική δημιουργική απασχόληση των παιδιών της πόλης μας

O Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού αξιοποιώντας τις δράσεις του ΕΣΠΑ ξεκινά μια δυναμική προσπάθεια αναβάθμισης των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) που λειτουργούν στον Δήμο μας, με σκοπό την διευκόλυνση των γονέων μέσα από την ΔΩΡΕΑΝ δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Τα ΚΔΑΠ θα στεγαστούν σε σχολεία των Αγίων Αναργύρων και Καματερού, μπορούν να φιλοξενήσουν παιδιά 5-12 ετών σε χρόνους πέραν του διδακτικού ωραρίου, ή του διευρυμένου διδακτικού ωραρίου, δηλαδή από τις 16.00 έως τις 20.00 μ.μ.
Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας τόνισε: «Βάζουμε ως προτεραιότητά μας για τη νέα σχολική χρονιά την προαιρετική δημιουργική απασχόληση των παιδιών της πόλης μας».
Στόχος μας είναι πέραν της παροχής υπηρεσιών φύλαξης τις ώρες λειτουργίας των ΚΔΑΠ, να προσφέρουμε στα παιδιά μας ΔΩΡΕΑΝ δραστηριότητες όπως η ρομποτική , η ρητορική, το θεατρικό παιχνίδι , η μουσική, δράσεις για το περιβάλλον – ανακύκλωση και πολλές άλλες πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες οι οποίες θα τα βοηθήσουν τα παιδιά να ψυχαγωγηθούν με ασφάλεια και να κοινωνικοποιηθούν μέσα από την εμπειρία της δημιουργίας.
Δικαιούχοι του προγράμματος είναι μητέρες εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα, Ελεύθερες επαγγελματίες, Αυτοαπασχολούμενες, Άνεργες με κάρτα ανεργίας σε ισχύ και πατέρες εφόσον έχουν την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους που το φορολογητέο τους εισόδημα δεν ξεπερνά τα 27.000€ για μητέρες που έχουν έως 2 παιδιά, τα 30.000€ για μητέρες με 3 παιδιά, τα 33.000€ για μητέρες που έχουν 4 παιδιά και τα 36.000€ για μητέρες που έχουν από 5 παιδιά και πάνω.
Η διαδικασία συμμετοχής είναι εξαιρετικά απλή και η Δημοτική Αρχή για διευκόλυνση των γονέωνδημιούργησε Γραφείο Πληροφοριών και Υποδοχής Αιτήσεων ΚΔΑΠ αναλαμβάνοντας την πλήρη διεκπεραίωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών για την συμμετοχή στο πρόγραμμα.
Καλέστε στο 213 2023663 ή στο 6949772255(κα Μουχλιανίτη Έφη) λάβετε πληροφορίες καιολοκληρώστε την διαδικασία υποβολής αίτησης εύκολα και απλά με την βοήθεια των εξειδικευμένων υπαλλήλων του Δήμου.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχής στο πρόγραμμα έως τις 20/05/2020.

Πήγαινε στην κορυφή