Δήμος Νέας Σμύρνης: Πρόγραμμα θερινών κατασκηνώσεων για παιδιά 6-15 ετών

Δήμος Νέας Σμύρνης
Δήμος Νέας Σμύρνης: Πρόγραμμα θερινών κατασκηνώσεων για παιδιά 6-15 ετών

Με ανακοίνωσή του, το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης ενημερώνει όσους ενδιαφέρονται για την υλοποίηση και αυτό το καλοκαίρι προγράμματος θερινών διακοπών – κατασκηνωτικών περιόδων, διάρκειας 14 ημερών, για παιδιά 6-15 ετών.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση την οποία υπογράφουν ο Δήμαρχος Ν. Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης, ο Εντεταλ. Δημοτικός Σύμβουλος Δια Βίου Μάθησης και Παιδείας, Πολύδωρος Συρίγος, και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Παναγιώτης Γιατζίδης, αναφέρει τα εξής:

«Η οικονομική κρίση που ταλαιπωρεί την Ελληνική οικογένεια έχει δημιουργήσει μια επιπλέον ανάγκη για τα παιδιά μας, αυτή των καλοκαιρινών διακοπών.
Ήδη, η πόλη μας έχει αναδείξει ως βασική κατεύθυνση πολιτικής της την θερινή Δημιουργική Απασχόληση παιδιών με την εκπόνηση προγραμμάτων από το 1999 και μετά που εξυπηρετούν περίπου 2.500 παιδιά κάθε καλοκαίρι.
Γνωρίζοντας, λοιπόν, αυτή την ανάγκη, ποιοτικής και ψυχαγωγικής απασχόλησης των παιδιών κατά την καλοκαιρινή περίοδο των διακοπών τους – αλλά και λαμβάνοντας υπόψη τις νέες συνθήκες όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί λόγω του COVID 19 – προγραμματίσαμε και αυτό το καλοκαίρι την υλοποίηση και θερινών διακοπών – κατασκηνωτικών περιόδων διάρκειας 14 ημερών για παιδιά 6-15 ετών.
Θα υπάρχουν 3 κατασκηνωτικές περίοδοι 14 ημερών η κάθε μία, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο οι οποίες θα ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθεί ο σχετικός διαγωνισμός.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης σε φυσική ή ηλεκτρονική μορφή (σκαναρισμένα): Ελ. Βενιζέλου 18, 2ος όροφος, email: kpns@neasmyrni.gr έως τις 3/7/2020.
Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, φροντίζουμε και αυτό το καλοκαίρι με ασφάλεια τη διασκέδαση των παιδιών της πόλης μας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή