ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: ΔΩΡΕΑΝ Θερινό Αθλητικό CAMP 2012

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: ΔΩΡΕΑΝ Θερινό Αθλητικό CAMP 2012
Αγαπητοί Δημότες,
Το έτος 2012, όπως όλοι γνωρίζουμε και βιώνουμε είναι μία χρονιά με δύσκολες οικονομικές συγκυρίες τόσο για το Δήμο μας, όσο και για τη ζωή όλων μας.
Μέσα σ’αυτό το κλίμα και με συνείδηση και συνέπεια απέναντι στις υποχρεώσεις προς τους πολίτες του Δήμου Γαλατσίου, ο κοινωνικά ευαίσθητος Δήμαρχός μας κ. Κυριάκος Τσίρος, καθώς και ο καθοδηγητής και πρωτοπόρος στην ανάπτυξη και στον αθλητισμό ο πρόεδρος του πολιτιστικού και αθλητικού οργανισμού, κ. Εμμανουήλ Πρωτονοτάριος αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP, για τα παιδιά του Δήμου μας και μάλιστα για φέτος εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!
Το σκεπτικό τους και ο σκοπός τους είναι να στηρίξουν τις οικογένειες του δήμου μας που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και δεν έχουν τη δυνατότητα τα παιδιά τους να λάβουν μέρος σε ιδιωτικές κατασκηνώσεις ή σε άλλες πολυδάπανες διακοπές, δημιουργώντας αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός.
Μέσα από τη δημιουργία του Αθλητικού Camp που έχει πολύπλευρο χαρακτήρα, τα παιδιά του Γαλατσίου αποκτούν τη δυνατότητα άθλησης, διασκέδασης, δημιουργικής απασχόλησης, φύλαξης, εκπαίδευσης σε θέματα υγείας και διατροφής και πολύ σημαντικό για τη σημερινή εποχή αξίες επικοινωνίας, συνεργασίας και ομαδικού πνεύματος.
Το camp χωρίζεται σε 2 περιόδους :
Α΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 18 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου
Β΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 2 Ιουλίου έως 14 Ιουλίου
Τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν φέτος σ’ αυτό το αθλητικό πρόγραμμα θα πρέπει να ανήκουν στις εξής χρονολογίες:
2000 – 2001 – 2002 – 2003 – 2004 – 2005 (από 7 έως 12 χρονών)
Υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού όπως καθηγητές φυσικής αγωγής και αθλητισμού τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα εκμάθησης βασικών κανονισμών όλων των αθλημάτων όπως: basket, volley, tennis, κολύμβηση, ποδόσφαιρο καθώς και συμμετοχή σε διάφορα ψυχοκινητικά και δημιουργικά παιχνίδια.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία του CAMP αλλά και το αίσθημα ευθύνης που υπάρχει, λόγω του μεγάλου αριθμού προσέλευσης είναι η ομαδική ασφάλιση των παιδιών που συμμετάσχουν στο πρόγραμμα κατά τις ημέρες και ώρες που παραμένουν και κινούνται μέσα στους αθλητικούς χώρους καθώς και στο περιβάλλοντα χώρο του Άλσους Βεΐκου, σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία.
Το πρόγραμμα λειτουργίας του θερινού Camp έχει ως εξής:
8.00 – 8.30 = Προσέλευση παιδιών
8.30 – 11.30 = Αθλητισμός
11.30 – 12.00 = Ελεύθερη ώρα
12.00 – 13.00 = Δεκατιανό (σάντουιτς – χυμό – φρούτο)
13.00 – 14.15 = Ψυχοκινητικά παιχνίδια
14.30 – 15.30 = Αποχώρηση παιδιών
Λόγω του ότι η συμμετοχή θα είναι δωρεάν, απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα παιδιά να είναι δημότες Γαλατσίου.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
1. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ
2. ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ
3. ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
4. ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
5. ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΓΟΝΕΑ
6. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Σας ανακοινώνουμε ότι φέτος θα έχουν προτεραιότητα οι ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες:
• ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ (με εισόδημα 12.000 ευρώ με 3 ή 4 παιδιά)
Η πολυτεκνική ιδιότητα αποδεικνύεται με κάρτα ΑΣΠΕ
• ΑΝΕΡΓΟΙ: Η ανεργία αποδεικνύεται με κάρτα ανεργίας από ΟΑΕΔ
• ΑΠΟΡΟΙ: Η απορία αποδεικνύεται με υπεύθυνη δήλωση της εφορίας ότι δεν  υποχρεούται υποβολής φορολογικής δήλωσης
Σημαντικός παράγοντας για την ομαλή εξυπηρέτηση σας είναι να προσκομίσετε πλήρως τα στοιχεία που αναγράφονται παραπάνω, γιατί διαφορετικά δεν θα γίνεται η εγγραφή του παιδιού.
Οι εγγραφές θα διαρκέσουν από 14 έως 31 Μαΐου.
Για ακόμη μία χρονιά υποσχόμαστε τα παιδιά του Γαλατσίου να ξεχάσουν τα προβλήματα και τις στενοχώριες της καθημερινότητας και να διασκεδάσουν μέσα από τον Αθλητισμό και τα οφέλη του, που είναι τόσο η υγεία, όσο και η διαπαιδαγώγηση σωστών και ικανών ανθρώπων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή