Οι Θαλασσόλυκοι επιστρέφουν για τρίτη σεζόν στον ΣΚΑΪ

ΕΛΛΑΔΑ
Οι Θαλασσόλυκοι επιστρέφουν για τρίτη σεζόν στον ΣΚΑΪ

“Οι Θαλασσόλυκοι επιστρέφουν, για τρίτη σεζόν στον ΣΚΑΪ, με νέες περιπέτειες, από το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 16.30. Ο Γιάννης Αποστολάκης, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και το νέο μέλος της παρέας, η Κάτια Ταραμπανκό, αφήνουν την άνεση του σπιτιού τους και ταξιδεύουν για έναν ολόκληρο μήνα με ιστιοπλοϊκό, αψηφώντας τους κυκλαδίτικους ανέμους.

Φέτος στο ταξίδι τους, επισκέπτονται 18 νησιά των Κυκλάδων. Με βασικά τους “όπλα” τη θετική τους διάθεση και τη λαχτάρα για αναζήτηση νέων εμπειριών θα ταξιδέψουν για να συναντήσουν μοναδικούς ανθρώπους και να βρεθούν σε μαγικές γωνιές των νησιών.

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, οι Θαλασσόλυκοι σηκώνουν άγκυρα με πρώτο προορισμό τους τη Σέριφο, στην οποία μαθαίνουν να παίζουν το παραδοσιακό μουσικό όργανο σουραύλι και δοκιμάζουν να διασχίσουν τη στοά των μεταλλείων του νησιού. Στη συνέχεια, στο νησί της Κύθνου, επισκέπτονται έναν ανεμόμυλο 250 ετών. Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους, μάλιστα, ο Γιάννης, ο Γιάννης και η Κάτια έχουν διάθεση για παιχνίδια και δοκιμασίες στήνοντας έτσι το δικό τους «κυκλαδίτικο πρωτάθλημα».

Οι Θαλασσόλυκοι σε κυκλαδίτικες περιπέτειες
Πρεμιέρα, Σάββατο 3 Οκτωβρίου
και κάθε Σάββατο στις 16.30 στον ΣΚΑΪ

Παρουσίαση: Γιάννης Αποστολάκης, Γιάννης Δρυμωνάκος, Κάτια Ταραμπανκό
Αρχισυνταξία: Νίκος Νάνος
Σκηνοθεσία: Κώστας Βάγιας”

Δελτίο Τύπου ΣΚΑΙ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή