Δήμος Λαυρεωτικής : Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Καρδίτσα

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς σε συνέχεια της ανθρωπιστικής βοήθειας που παραδόθηκε στον Άγιο Θεόδωρο Καρδίτσας υλοποίησε τη δέσμευσή του σχετικά με την αποστολή 6 οχημάτων, υδροφόρων και πυροσβεστικών, 12 υπαλλήλων του Δήμου Λαυρεωτικής και εθελοντών στην πόλη της Καρδίτσας για το πλύσιμο και τον καθαρισμό των δρόμων.
Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 ταξίδεψε στην Καρδίτσα κλιμάκιο με οχήματα του Δήμου Λαυρεωτικής, το οποίο θα παραμείνει για μια βδομάδα, με στόχο τη στήριξη και την ενίσχυση των πλημμυροπαθών και του Δήμου Καρδίτσας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Παρόντες σε αυτή την προσπάθεια οι Αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας κος Στουραΐτης Ηλίας και Καθαριότητας κος Μακροδημήτρης Αθανάσιος, ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗΛ. κος Τσίκλος Παναγιώτης, εργαζόμενοι των Τμημάτων Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαυρεωτικής με συντονιστή τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο κο Λιούμη Κωνσταντίνο καθώς και εθελοντές, οι οποίοι απέδειξαν έμπρακτα τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε ο κυκλώνας «Ιανός».
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την εθελοντική προσπάθεια», δήλωσε ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς «και να τονίσω ότι ο Δήμος μας βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Σε τέτοιες κρίσιμες περιόδους είναι σημαντικό να διατηρούμε το αίσθημα της ενότητας μέσα από χειροπιαστές πρωτοβουλίες στήριξης και αλληλοβοήθειας.»”

Δελτίο τύπου Δήμου Λαυρεωτικής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή