Αναβάλλονται από 3/11 μέχρι νεωτέρας τα προγράμματα εκγύμνασης και άθλησης στο Άλσος Βεΐκου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Αναβάλλονται από 3/11 μέχρι νεωτέρας τα προγράμματα εκγύμνασης και άθλησης στο Άλσος Βεΐκου

Ο Δήμος Γαλατσίου, ακολουθώντας πιστά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν σύμφωνα με την Κ.Υ.Α 1-11-2020 για όσες περιοχές βρίσκονται στο «Κόκκινο» (επίπεδο Β «αυξημένου κινδύνου») με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, προχωρά από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 στην αναστολή λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου Μπάσκετ στο Άλσος Βεΐκου και στην αναβολή μέχρι νεωτέρας των δωρεάν προγραμμάτων εκγύμνασης και άθλησης που πραγματοποιούνταν στο άλσος. Επίσης κλειστά θα παραμείνουν και τα γήπεδα τένις.

Ειδικότερα, με βάση την Κ.Υ.Α. 1-11-2020 προβλέπονται τα εξής:

– Αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας.
– Επιτρέπεται η ατομική άσκηση μόνο σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους (χωρίς προπονητή).
– Επιτρέπεται η ατομική άθληση μόνο σε ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις και σε συγκεκριμένα αθλήματα όπως αντισφαίριση, σκοποβολή, τοξοβολία, ιστιοπλοΐα (με μονομελές πλήρωμα), κωπηλασία (με μονομελές πλήρωμα), κανόε καγιάκ (με μονομελές πλήρωμα), θαλάσσιο σκι, στίβος, κολύμβηση (σε ανοιχτή μόνο θάλασσα), ποδηλασία, γκολφ, ιππασία και μηχανοκίνητος αθλητισμός.
Σύμφωνα πάντα με τα νέα μέτρα ο στίβος στο Άλσος Βεΐκου θα παραμείνει ανοιχτός για ατομική άθληση, αρκεί να τηρούνται όλα τα απαιτούμενα μέτρα και οι αποστάσεις από τους αθλούμενους. Σε διαφορετική περίπτωση ο Δήμος Γαλατσίου θα αναγκαστεί να προχωρήσει και στο κλείσιμο του στίβου.

«Μένουμε ασφαλείς και συμβάλλουμε, τηρώντας τα μέτρα, στον περιορισμό της διασποράς του COVID-19.»

Πήγαινε στην κορυφή