Πράσινη Αριστερά : Διαδικτυακή Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη

“Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη
Στα πλαίσια του Δημοκρατικού Δημόσιου διαλόγου, δημοσιοποιεί τις Εισηγήσεις των ομάδων θέσεων, ώστε αυτές αφού εμπλουτιστούν να κατατεθούν προς ψήφιση στην ολομέλεια της Προσυνεδριακής Συνδιάσκεψης.

Οι φίλοι -ες και μέλη που επιθυμούν να καταθέσουν απόψεις για επιμέρους θέματα, μπορούν να το πράξουν συμμετέχοντας στις τηελ-διασκέψεις του Ανοικτού διαδικτυακού Διαλόγου, είτε μέσω Σχολίων (κάτω από οποιοδήποτε κείμενο), είτε μέσω email: PrasiniAristera2018@gmail.com.

Οι τηλε-διασκέψεις θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια των επομένων μηνών και θα έχουν ως βάση διαλόγου τα παρακάτω κείμενα:

1. Εξωτερική Πολιτική, Θ. Κωτσίδης/Σ. Προμπονάς
2. Για την Ευρώπη και την Ευρωπαϊκή Ένωση, Κ. Μυλωνά
3. Η πολιτική για την Παιδεία, Η. Μηλιώτης/Ν. Γραικούσης
4. (θα δημοσιοποιηθεί τις επόμενες ημέρες)

Η 1η θεματική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσω Skype.
Κάντε κλικ εδώ για να συμμετάσχετε στη σύσκεψη (δεν απαιτείται λογαριασμός):
https://join.skype.com/g0RiSi6mPcqX

Δομή συζήτησης:
– Θα πραγματοποιηθούν δύο (), 20λεπτες τοποθετήσεις.
– Θα ακολουθήσουν 5λεπτες παρεμβάσεις από τους συμμετέχοντες.
– Θα είναι διαθέσιμα και ανοικτά τα σχόλια για Ερωτήσεις προς τους εισηγητές, οι οποίοι -ες θα έχουν 2 λεπτά για να απαντήσουν.
– Όσοι επιθυμούν να μιλήσουν, θα ζητήσουν τον λόγο από τον διοργανωτή, στην αρχή της συζήτησης και θα τους παρασχεθεί χρόνος 3′ (λεπτών) για την τοποθέτησή τους, η οποία θα γίνει μετά το τέλος της ομιλίας των Εισηγητών και των απαντήσεων (σε πιθανές ερωτήσεις).
– Η εκδήλωση θα διαρκέσει 2 ώρες.
– Εκτός τοποθετήσεων μπορούν να κατατεθούν και κείμενα (αντιπαραθετικά ή συμπληρωματικά) τα οποία αφού τεθούν υπόψιν της Πολιτικής Επιτροπής.

(https://www.prasini-aristera.gr/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b4%ce%b9%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%88%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%bf%cf%82/)”

Δελτίο τύπου Πράσινη Αριστερά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή