Δηλώσεις Δημάρχου Γαλατσίου για την εγκατάσταση των προσφύγων στο ΠΑΛΑΙ

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δηλώσεις Δημάρχου Γαλατσίου για την εγκατάσταση των προσφύγων στο ΠΑΛΑΙ

Δηλώσεις Δημάρχου Γαλατσίου για την εγκατάσταση των προσφύγων στο ΠΑΛΑΙ:

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τη μεταφορά των προσφύγων στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του ΠΑΛΑΙ, θέλω να ζητήσω από την κυβέρνηση έστω και τώρα να κινηθεί οργανωμένα κι από τις αρμόδιες αρχές να λάβουν κάθε μέριμνα για τη αξιοπρεπή διαβίωση των προσφύγων αλλά και την αρμονική και ασφαλή συνύπαρξη στο Δήμο μας με τους συμπολίτες μας. 



Θέλω, επίσης, να ζητήσω από τις Γαλατσιώτισσες και τους Γαλατσιώτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε αυτή την προσπάθεια.

 Όλοι μας αντιμετωπίζουμε προβλήματα αυτή τη δύσκολη περίοδο και όσοι ζουν στο Δήμο μας σίγουρα δεν είναι προνομιούχοι, όμως όποιος έχει περιθώρια για την παραμικρή προσφορά που μπορεί να κάνει τη ζωή των προσφύγων λίγο καλύτερη, τώρα είναι ώρα να την κάνει. Το παράδειγμα δίνουν πρώτες οι υπηρεσίες του Δήμου.

Τέλος, θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μας ότι ο Δήμος θα κάνει ό,τι μπορεί μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων του, ώστε να μην επηρεαστεί αρνητικά η καθημερινή ζωή στην πόλη μας και ιδίως να μην υπάρξουν προβλήματα στην ασφάλεια και στη δημόσια υγεία. Μην ξεχνάμε, όμως, ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που έρχονται από μια εμπόλεμη πατρίδα, κυρίως οικογένειες, με αρκετά μικρά παιδιά ανάμεσά τους. 

Τώρα είναι η ώρα όλοι μαζί να δείξουμε ότι στο Γαλάτσι πάνω απ’ όλα βάζουμε τους ανθρώπους: τους δικούς μας ανθρώπους, αλλά και όσους οι δυσκολίες της ζωής τους έφεραν να έχουν την ανάγκη μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή