Δωρεάν drive through rapid test στην Ηλιούπολη την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

ΥΓΕΙΑ
Δωρεάν drive through rapid test στην Ηλιούπολη την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

Την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 από τις 10.00 έως τις 15.00 στην Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού (ΙΚΑ) στο οικόπεδο της βιολογικής λαϊκής, όλοι οι πολίτες ηλικίας 10 ετών και άνω, μπορούν να υποβληθούν σε δωρεάν μαζικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης Covid-19 (rapid test), που θα πραγματοποιηθεί με την μέθοδο drive through δηλαδή μέσα από το αυτοκίνητο ή σε δίκυκλο, από κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Διευκρινίζεται ότι όποιος θέλει να εξεταστεί πρέπει:

Να προσέλθει με όχημα αυτοκίνητο (έως 3 άτομα), μηχανή, ποδήλατο κ.λπ. και όχι πεζός.

Πριν την προσέλευσή του πρέπει να έχει στείλει μήνυμα sms στο 13033 κωδικό μετακίνησης 1.

Να έχει μαζί του τον ΑΜΚΑ του, το Δελτίο Ταυτότητάς του και να δώσει το κινητό του τηλέφωνο, ώστε να πάρει το αποτέλεσμα μέσω sms.

Η Δημοτική Αστυνομία, δημοτικοί υπάλληλοι και εθελοντές θα φροντίσουν για τον συντονισμό των οχημάτων και την καλύτερη δυνατή διοργάνωση της δράσης, με τήρηση όλων των οδηγιών που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας κλπ)..

Ο Δήμος Ηλιούπολης σε όλη τη διάρκεια της κρίσης, σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς, συστηματικά λαμβάνει όλα τα προληπτικά μέτρα προστασίας, με αποτέλεσμα η πόλη να έχει ελάχιστα κρούσματα.

https://www.facebook.com/watch/?v=462428624762784

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή