Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο για γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα «Αγωγή Υγείας για Παιδιά»

ΥΓΕΙΑ
Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο για γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα «Αγωγή Υγείας για Παιδιά»

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αγίας Βαρβάρας σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων «ΕΔΔΥΠΠΥ» υπό την αιγίδα του ΙΣΑ, διοργανώνει τη δεύτερη θεματική ενότητα διαδικτυακού σεμιναρίου (webinar) του προγράμματος «Αγωγής Υγείας για Παιδιά» τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 18:00.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Χατζή, Παιδιάτρου-Εντατικολόγου, τ. Συντονιστή-Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μέσω πλατφόρμας zoom.
Το σεμινάριο αποτελείται από 7 θεματικές ενότητες με τα εξής θέματα :
1. Κάπνισμα
2. Αλκοόλ
3. Ναρκωτικά
4. Ατυχήματα
5. Παχυσαρκία
6. Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα
7. Εμβολιασμοί εφήβων
Η δεύτερη διαδικτυακή παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, έχει χρονική διάρκεια περίπου 1 ώρα (20’ εισήγηση και 40’ ερωτήσεις-συζήτηση) και θέμα το «ΑΛΚΟΟΛ».
Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί), που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση ώστε να είναι γνώστες των συνεπειών της έκθεσης των παιδιών σε κινδύνους και να λειτουργήσουν προστατευτικά με γνώμονα την Πρόληψη.
Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιούνται κάθε τελευταία Δευτέρα του μήνα.

Παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας έως την Κυριακή 24/01/2021 στις 17:00 καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με ανώτατο αριθμό συμμετεχόντων τους 100.
Μετά την ολοκλήρωση των 7 θεματικών παρουσιάσεων θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ Δήμου Αγίας Βαρβάρας λειτουργεί στην οδό Ηρακλείου 20, ΚΕΦΑ, Πλατεία Μακρυγιάννη
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210.5690436
e-mail: kepygeias@agiavarvara.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή