Δήμος Γαλατσίου: Διαδικτυακή φιλανθρωπική εκδήλωση «Σακούλες αγάπης» για την ενίσχυση της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δήμος Γαλατσίου: Διαδικτυακή φιλανθρωπική εκδήλωση «Σακούλες αγάπης» για την ενίσχυση της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 η οικογένεια του φροντιστηρίου «Επικοινωνία» διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση με σκοπό την υποστήριξη της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο & Παροχή Συσσιτίου του Δήμου Γαλατσίου.

Γονείς και μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σε τέσσερα διαφορετικά διαδικτυακά προγράμματα, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για τη στήριξη του έργου της δομής. Η οικογένεια του φροντιστηρίου «Επικοινωνία» μας δίνει μαθήματα ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης στηρίζοντας με αυτό τον ξεχωριστό τρόπο, τις ανάγκες των συνανθρώπων μας και αγκαλιάζοντας με αγάπη τις οικογένειες που πλήττονται από κάθε είδους «κρίση».

Ο τόπος που συγκεντρώνονται οι «Σακούλες Αγάπης» είναι στο φροντιστήριο «Επικοινωνία»: Δ/νση: Αστέρων 13, Γαλάτσι, καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 12:00-20:30, μέχρι και την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021.

Ραντεβού λοιπόν στη διαδικτυακή μας συνάντηση το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο φροντιστήριο «Επικοινωνία», τηλ.: 210 2139438, καθώς και στη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: τηλ.: 213 2055321.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή