Η Ελληνοαγγλική Αγωγή στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης
Η Ελληνοαγγλική Αγωγή στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου παρέλαβε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης και η αρμόδια Αντιδημαρχος Δέσποινα Μεντεσίδου από τον διευθυντή της «Ελληνοαγγλικής Αγωγής, Χριστόδουλο Κακαδιάρη και μαθητές του σχολείου την Παρασκευή 29/1/2021.

Η «Ελληνοαγγλική Αγωγή», για μια ακόμη χρονιά, με τη στήριξη των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων, συγκέντρωσαν μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, σύμφωνα με τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Πιο συγκεκριμένα παραδόθηκαν όσπρια, ελαιόλαδο, βρεφικές κρέμες, βρεφικό γάλα, βρεφικές πάνες, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ζυμαρικά, κονσέρβες, ντοματοχυμοί, ρύζι και αλεύρι
Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ευχαρίστησα θερμά τον κ. Κακαδιάρη για τη σταθερή προσφορά της Ελληνοαγγλικής Αγωγής στον Δήμο μας. Ευχαριστούμε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς που με περίσσευμα ψυχής προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια και στηρίζουν τις κοινωνικές μας δημοτικές πολιτικές. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους εργαζομένους των κοινωνικών μας δομών για την πολύτιμη συνεισφορά τους σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο. Συνεχίζουμε ακόμη ισχυρότεροι με τη στήριξη του ιδιωτικού τομέα για να ανταποκριθούμε στις αυξημένες ανάγκες που δημιουργεί η πανδημία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή