Διεύρυνση συνεργασίας μεταξύ Δήμου Παιανίας και ΕΥΔΑΠ

Νέα σελίδα για τον Δήμο Παιανία με μελλοντικές ωφέλειες για τους υδρευόμενους εξασφάλισε η δημοτική αρχή ξεκινώντας τις διαδικασίες μεταβίβασης του δικτύου ύδρευσης στο μεγαλύτερο φορέα της Ελλάδας στην αγορά νερού, την ΕΥΔΑΠ Α.Ε.

Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Παιανίας όπως ελήφθη στη συνεδρίαση που διεξήχθη στις 28 Ιανουαρίου, συνδέεται άμεσα με την ποιότητα ζωής των δημοτών και τις αναπτυξιακές προοπτικές που ανοίγονται για την περιοχή.

Ο Δήμαρχος Παιανίας, Ισίδωρος Μάδης δήλωσε: «Η αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης αποτελεί υποχρέωσή μας προς όφελος των πολιτών της. Ωστόσο η Δημοτική Αρχή δεν διαθέτει ούτε τους πόρους, ούτε και την απαραίτητη τεχνογνωσία για να επιτύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα σε σύντομο χρόνο. Το υφιστάμενο δίκτυο, μετά από αξιολόγηση, θα περάσει στη διαχείριση και υπευθυνότητα της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που με την υπεύθυνη στάση τους εξασφαλίζουν στους δημότες μας, με τη βελτίωση του υφιστάμενου δικτύου, τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ΕΥΔΑΠ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή