Μήνυμα του Δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Μήνυμα του Δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Η 15η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά (ICCCPO) και είναι αφιερωμένη στην ενημέρωση για τις παιδικές νεοπλασίες (καρκίνους) και στην ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος σχετικά με τις ανάγκες των παιδιών που νοσούν από καρκίνο σε όλο τον πλανήτη.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος τονίζει ότι: «Σήμερα κάνουμε το ελάχιστο, στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους τους μικρούς ήρωες που μάχονται με αισιοδοξία και δύναμη, καθώς και στις οικογένειές τους που βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό τους με πίστη και απεριόριστη αγάπη. Σήμερα παραδειγματιζόμαστε από τους μικρούς ήρωες που λένε δυνατά ΝΑΙ στη ζωή και δεν το βάζουν κάτω».

Βασικός σκοπός μας είναι να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση του Παιδικού Καρκίνου αυξάνοντας την παγκόσμια ευαισθητοποίηση, βελτιώνοντας την εκπαίδευση για τις αιτίες και τα συμπτώματα που προκαλούν την ασθένεια, εντείνοντας τις συλλογικές και κυβερνητικές δράσεις, σχεδιάζοντας σταθερά και δυναμικά ένα μέλλον χωρίς καρκίνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή