Κρέας για το πασχαλινό τραπέζι διανέμει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Κρέας για το πασχαλινό τραπέζι διανέμει στους δικαιούχους του το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής:

Δώρο το πασχαλινό τραπέζι κάνει στους δικαιούχους του προγράμματος του Κοινωνικού Παντοπωλείου ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής μοιράζοντας αυτή την εβδομάδα κρέας πέρα από τα προϊόντα της τακτικής διανομής. Η ποσότητα του κρέατος είναι ανάλογη των μελών της κάθε οικογένειας. Οι δικαιούχοι μπορούν να το παραλαμβάνουν έως την Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου (υπόγειο δημαρχείου). Όλοι, άλλωστε, έχουν ήδη ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα από την Κοινωνική Υπηρεσία.
Θυμίζουμε, πριν λίγες ημέρες αντίστοιχη διανομή κρέατος έγινε και για τους Ηρακλειώτες δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ.
«Πάγιο σύνθημά μας είναι το «κανένας μόνος απέναντι στις δυσκολίες». Αυτό παίρνει ιδιαίτερη διάσταση τις ημέρες των γιορτών, τις ημέρες που έχουμε περισσότερο ανάγκη να νιώσουμε ότι κάποιος μας νοιάζεται. Για αυτό και τούτο το Πάσχα, κανένας Ηρακλειώτης μόνος, κανένας χωρίς βοήθεια», το μήνυμα της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Δέσποινας Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

Πήγαινε στην κορυφή