Φρέσκα προϊόντα Λαϊκής Αγοράς συγκεντρώθηκαν στον Αγ. Δημήτριο Κυψέλης ευάλωτους πολίτες του κέντρου της Αθήνας

ΔΗΜΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Φρέσκα προϊόντα Λαϊκής Αγοράς συγκεντρώθηκαν στον Αγ. Δημήτριο Κυψέλης ευάλωτους πολίτες του κέντρου της Αθήνας

Φρέσκα προϊόντα Λαϊκής Αγοράς συγκεντρώθηκαν στον Αγ. Δημήτριο Κυψέλης και διανεμήθηκαν σε εκατοντάδες ευάλωτους πολίτες του κέντρου της Αθήνας ενόψει Πάσχα, μετά από σχετική πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με το Σύλλογο Εμπόρων και Παραγωγών Λαϊκής Αγοράς «Άγιος Γεράσιμος»
Γ. Πατούλης: «Σε συνεργασία με την Εκκλησία και Σύλλογο Εμπόρων και Παραγωγών Λαϊκής Αγοράς στήνουμε μία αλυσίδα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για τη στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας, τις Άγιες αυτές μέρες. Η Περιφέρεια θα είναι δίπλα τους»
Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κυψέλης μετέβη ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, όπου συγκεντρώθηκαν και διανεμήθηκαν σε εκατοντάδες πολίτες από το κέντρο της Αθήνας, 6 τόνοι φρέσκων προϊόντων Λαϊκής Αγοράς, αρίστης ποιότητας, ενόψει των εορτών του Πάσχα.
Η δράση υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εμπόρων και Παραγωγών Λαικής Αγοράς «Άγιος Γεράσιμος» και τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.
Παρόντες ήταν οι εφημέριοι του Ναού Πατέρας Στάχυς και Πατέρας Χρύσανθος, η Μ. Ντίντα Γαροφαλάκη, τομεάρχης 6ου Διαμερίσματος της Περιφέρειας Αττικής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φ. Σελίμης και η σύμβουλος του Περιφερειάρχη σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής Ε. Γιαννακοπούλου.
Επισημαίνεται πως στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας με το Σύλλογο Εμπόρων και Παραγωγών Λαικής Αγοράς «Άγιος Γεράσιμος», που μετρά ήδη ένα χρόνο, έχουν υλοποιηθεί άλλες 4 μεγάλες Δράσεις, μέσω των οποίων διανεμήθηκαν τόνοι φρέσκων προϊόντων σε χιλιάδες πολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής επισήμανε τα εξής:
«Σε συνεργασία με την Εκκλησία και τον Σύλλογο Εμπόρων και Παραγωγών Λαικής Αγοράς στήνουμε μία αλυσίδα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για τη στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας, τις Άγιες αυτές μέρες. Η Περιφέρεια θα είναι δίπλα τους. Βρισκόμαστε σήμερα εδώ στον Άγιο Δημήτριο Κυψέλης μαζί με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φ. Σελίμη για να στηρίξουμε έμπρακτα ευάλωτους συμπολίτες μας ενόψει των εορτών του Πάσχα.
Η συνεργασία μας είναι πολύ εποικοδομητική, καθώς ένα χρόνο τώρα έχουμε κάνει από κοινού πολλές δράσεις και δεν σταματάμε εδώ. Θα συνεχίσουμε και στο μέλλον. Θέλω να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω όλους και τους εφημέριους του Αγ. Δημητρίου που είναι κοντά στους ευπαθείς συνανθρώπους μας, για να μοιράσουμε προιόντα υψηλής ποιότητας σε όσους τα έχουν ανάγκη, για να
μπορέσουν και αυτοί να γεμίσουν το πασχαλινό τραπέζι τους.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την κοινωνική λειτουργό και συνεργάτιδά μου
κα Ελένη Γιαννακοπούλου για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για την
στήριξη των ευπαθών ομάδων αλλά και για την Περιφέρειά μας, καθώς επίσης
να συγχαρώ την κα Μαρία Ντίντα, η οποία είναι πάντα δίπλα μας σε κάθε πρωτοβουλία ανθρώπινης αλληλεγγύης.
Εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα και καλή δύναμη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή