Νάσος Ηλιόπουλος : Το θράσος του κ. Μητσοτάκη εξοργίζει ακόμα περισσότερο τη μεσαία τάξη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νάσος Ηλιόπουλος : Το θράσος του κ. Μητσοτάκη εξοργίζει ακόμα περισσότερο τη μεσαία τάξη

Δήλωση (on camera) του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσου Ηλιόπουλου, για το ‘success story’ της κυβέρνησης ΝΔ:

“Το θράσος του κ. Μητσοτάκη εξοργίζει ακόμα περισσότερο τη μεσαία τάξη, που έρχεται κάθε μέρα αντιμέτωπη τα αδιέξοδα της πολιτικής του”

“Ο κ. Μητσοτάκης ας επιστρέψει στη μεσαία τάξη όσα της αφαιρεί 1,5 χρόνο πριν πουλήσει success story”, δήλωσε on camera ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Νάσος Ηλιόπουλος, επισημαίνοντας πως “κάθε μέρα η μεσαία τάξη έρχεται αντιμέτωπη με τα αδιέξοδα της πολιτικής της κυβέρνησης”.

Ειδικότερα, κατήγγειλε ότι “καταργεί το 8ωρο και μειώνει μισθούς για εργαζόμενους. αφήνει μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις χωρίς ίχνος ρευστότητας αντιμέτωπες με λουκέτα και απολύσεις και αρνείται τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους, επί ένα χρόνο εξευτελίζει δικηγόρους, οικονομολόγους και μηχανικούς χωρίς στήριξη και με προγράμματα Σκόιλ Ελικικού”, ενώ σημείωσε πως “βγάζει στο σφυρί την πρώτη κατοικία με το νέο πτωχευτικό”.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

“Ο κ. Μητσοτάκης ας επιστρέψει στη μεσαία τάξη όσα της αφαιρεί 1,5 χρόνο πριν πουλήσει success story.

Καταργεί το 8ωρο και μειώνει μισθούς για εργαζόμενους. Αφήνει μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις χωρίς ίχνος ρευστότητας αντιμέτωπες με λουκέτα και απολύσεις και αρνείται τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους.

Επί ένα χρόνο εξευτελίζει δικηγόρους, οικονομολόγους και μηχανικούς χωρίς στήριξη και με προγράμματα Σκόιλ Ελικικού.

Βγάζει στο σφυρί την πρώτη κατοικία με το νέο πτωχευτικό.

Το θράσος του κ. Μητσοτάκη εξοργίζει ακόμα περισσότερο τη μεσαία τάξη, που έρχεται κάθε μέρα αντιμέτωπη τα αδιέξοδα της πολιτικής του”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή