Δωρεάν Rapid Tests στον Δήμο Ελευσίνας

ΥΓΕΙΑ
Δωρεάν Rapid Tests στον Δήμο Ελευσίνας

Δωρεάν Rapid Tests στον Δήμο Ελευσίνας:
Ο Δήμος Ελευσίνας, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, πραγματοποιεί εντατικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests), με στόχο την ασφάλεια των δημοτών σε Ελευσίνα & Μαγούλα.
Δεδομένης και της επανεκκίνησης όλο και περισσοτέρων δραστηριοτήτων, οι έλεγχοι οφείλουν να είναι διαρκείς, προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενη διασπορά αλλά και να διασφαλιστεί η όσον το δυνατόν ομαλότερη μετάβαση στην κανονικότητα.
Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 23 Μαΐου, από τις 09.30 έως και τις 15:00 θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι στην Πλατεία Ηρώων Ελευσίνας, ενώ την Δευτέρα 24 Μαΐου, από τις 09.30 έως και τις 15:00, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία Μαγούλας.
Ο εργαστηριακός έλεγχος αφορά σε όλους τους δημότες της Ελευσίνας & της Μαγούλας, οι οποίοι θα προσέρχονται πεζοί στα ανωτέρω σημεία.
Κατά την προσέλευσή σας, θα χρειαστεί να αποστείλετε τον αριθμό 1 στο 13033 και να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ ή τον αριθμό της αστυνομικής σας ταυτότητας.
Στον χώρο, όπου θα διενεργούνται τα tests, οι προσερχόμενοι οφείλουν να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή