Συνάντηση του Δημάρχου Γαλατσίου για τη δημιουργία Δημοτικού Λαχανόκηπου στο Άλσος Βεΐκου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Συνάντηση του Δημάρχου Γαλατσίου για τη δημιουργία Δημοτικού Λαχανόκηπου στο Άλσος Βεΐκου

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021 συναντήθηκε με την κα Αναστασία Βάσσου, για το θέμα του Δημοτικού Λαχανόκηπου που σχεδιάζεται να δημιουργηθεί σε συγκεκριμένο χώρο εντός του Άλσους Βεΐκου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναφέρθηκαν στον τρόπο λειτουργίας του δημοτικού λαχανόκηπου, στις υποχρεώσεις του Δήμου, αλλά και όσων το αναλάβουν ως δικαιούχοι, για τη φύτευση και συντήρησή του, καθώς και στο χρονοδιάγραμμα έναρξης λειτουργίας του, το οποίο τοποθετείται εντός του φθινοπώρου του 2021. Επίσης, αναφέρθηκαν στη συγκρότηση Επιτροπής Δημοτικού Λαχανόκηπου που θα αναλάβει την επιλογή των δικαιούχων και την εύρυθμη λειτουργία του επιλεγμένου χώρου.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου ενημέρωσε την κα Βάσσου, η οποία έχει ασχοληθεί προσωπικά και με ιδιαίτερη θέρμη με το συγκεκριμένο θέμα, ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να συμβάλλει στη δημιουργία λαχανόκηπων στην ευρύτερη περιοχή του Γαλατσίου, καθώς αποτελούν μια εναλλακτική πράσινη πρόταση, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζουν το επίπεδο της ζωής των περιοίκων και προσφέρουν σημαντικά κοινωνικά οφέλη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή