Ο Σπύρος Παναγιώτου παραμένει επικεφαλής της «Ενότητας για την Ανατροπή» Γαλατσίου

Την Τετάρτη 21/10 πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Ενότητα για την Ανατροπή» με θέμα τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και το προγραμματισμό της επόμενης.

• ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  ΔΡΑΣΗΣ

Τα θέματα που η δημοτική κίνηση έθεσε στην πόλη μέσα από την δράση της εντός και εκτός του δημοτικού συμβουλίου ήταν:
– Πρόταση τοπικού σχεδίου για την διαχείριση των απορριμμάτων στο Γαλάτσι.
– Το ΠΑΛΑΙ δημόσιος χώρος αθλητισμού και πολιτισμού για τους κατοίκους της περιοχής μας
– Παιδεία: τα προβλήματα των σχολείων του δήμου μας, καταγραφή τους και πρόκληση ειδικού δημοτικού συμβουλίου για την επίλυση τους που πραγματοποιήθηκε στις 19/10.
– Η παρουσία και οι παρεμβάσεις μας στα προβλήματα της πόλης (π.χ. λαϊκές αγορές κοινωνική αλληλεγγύη, Επιχειρησιακό σχέδιο Δήμου, οικονομική διαχείριση  κλπ) .

• ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Συνεχίζουμε τους αγώνες μας για τα παραπάνω, διαχείριση απορριμμάτων – ΠΑΛΑΙ – σχολεία.
Νέα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι το πρόβλημα της έλλειψης τοπικής συγκοινωνίας και το ΙΚΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ πιθανό κλείσιμο του (όπως ακούγεται τελευταία) αλλά και η θέση του ΙΚΑ χωροταξικά, να μεταφερθεί σε πιο εύκολα προσβάσιμο χώρο.
Μεγαλύτερη προσπάθεια στην άμεση επαφή με τους πολίτες της πόλης ώστε να συγκεντρώνουμε, καταγράφουμε την άποψη των γειτόνων μας για τα πιο σημαντικά προβλήματα που πρέπει ο Δήμος μας να λύσει.
Στη Γ.Σ. της Δημοτικής Κίνησης συζητήθηκε  η πρόθεση του Σπύρου Παναγιώτου να θέσει στην κρίση των μελών της συνέλευσης τη θέση του ως επικεφαλής της κίνησης, λόγω του ότι την 15/7 είχε δημόσια διαχωριστεί από την κυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ με τις επιλογές των οποίων διαφωνεί. Η συνέλευση ανανέωσε την επιλογή της και ο Σπύρος Παναγιώτου παραμένει επικεφαλής της συλλογικής προσπάθειας για την υλοποίηση των προγραμματικών διακηρύξεων της Κίνησης «Ενότητα για την Ανατροπή».

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή