Στο History HD και στο Cosmote TV το φιλμ του Αλίμου

Δήμος Αλίμου
Στο History HD και στο Cosmote TV το φιλμ του Αλίμου

Ακόμα περισσότεροι Έλληνες και ξένοι θα γνωρίσουν την πόλη του Αλίμου και τις ομορφιές της, καθώς το πολυβραβευμένο φιλμ «Alimos, Greek Riviera’s Blue Diamond» («Άλιμος, το γαλάζιο διαμάντι της ελληνικής Ριβιέρας») θα προβληθεί στο COSMOTE HISTORY HD στις 23 Ιουλίου (23:00) και στις 16 Αυγούστου (22:30).

Παράλληλα, από 1η Ιουλίου έως 31η Αυγούστου το ντοκιμαντέρ για τον Άλιμο θα είναι διαθέσιμο και μέσα από τη δωρεάν on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Η Δημοτική αρχή είναι ενθουσιασμένη, που η πρεμιέρα της ταινίας για τον Άλιμο πραγματοποιείται στο COSMOTE HISTORY HD. Αποτελεί κι αυτό ένα είδος βράβευσης, που έρχεται να προστεθεί στα συνολικά οκτώ βραβεία που έχει ήδη αποσπάσει το ντοκιμαντέρ.

Το «Alimos, Greek Riviera’s Blue Diamond», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Νίκου Μαστοράκη, έχει αποσπάσει οκτώ διεθνή βραβεία και άλλες 12 υποψηφιότητες σε διεθνείς διοργανώσεις.

Το φιλμ αποτελεί την ισχυρότερη προβολή του Αλίμου, αλλά και της χώρας, στη διεθνή σκηνή, ενώ από τις κριτικές επιτροπές των φεστιβάλ χαρακτηρίστηκε «έξοχο, γεμάτο συναίσθημα, ασυνήθιστο σε σύλληψη και εκθαμβωτικό σε ομορφιά».

Ο Δήμος Αλίμου χαίρεται ιδιαίτερα για την προβολή της πόλης. Όσοι δεν έχετε δει το φιλμ, δείτε το και δεν θα χάσετε!!!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή