Η θεατρική παράσταση «ΚΥΡΙΕ ΑΤΤΙΚ… ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!» στο ανοιχτό θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου

H θεατρική παράσταση «ΚΥΡΙΕ ΑΤΤΙΚ… ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!» στο ανοιχτό θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου

“Ο Δήμος Μαρκοπούλου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) και η Περιφέρειας Αττικής συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση «ΚΥΡΙΕ ΑΤΤΙΚ… ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!», την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 και ώρα 9.00 μ.μ., στο ανοιχτό θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

Ένας αλλιώτικος Αττίκ. Ανθρώπινος, ζεστός, ποιητής, αληθινός, μόνος! Ένας Αττίκ που προσπαθεί από παιδί να βρει την αυτογνωσία του και το δικό του δρόμο. Με τις αναμνήσεις στο πέρασμα των χρόνων να τον καταδιώκουν, άλλοτε βασανιστικά και άλλοτε σαγηνευτικά. Αναμφίβολα ξαναζεί το παρελθόν του. Λάτρης της ζωής, λίγο πριν το τέλος του, οι αναπάντεχες και φοβερές αλήθειες του, που τρομάζουν και συνάμα γοητεύουν.

Άλλοτε σαρκαστικός με τον εαυτό του, άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με θυμό, μας παραδίνει άδολα την ψυχή του και τα τρωτά της σημεία. Ένας Αττίκ που γελάει, κλαίει, πονάει, ερωτεύεται, θλίβεται, φιλοσοφεί, λυτρώνεται! Ένας συγκλονιστικός θεατρικός μονόλογος από την πέννα του βραβευμένου συγγραφέα Γιώργου Α. Χριστοδούλου.

Κείμενο: Γιώργος Α. Χριστοδούλου
Σκηνοθεσία – Μουσική επιμέλεια: Φωτεινή Νταφοπούλου
Σκηνικά – Κουστούμια: Τάσος Λουκάς – Κατερίνα Κασσαβέτη

Τον ΑΤΤΙΚ ερμηνεύει ο Πέτρος Αποστολόπουλος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας για τις περιορισμένες προκαθορισμένες θέσεις, λόγω των απαιτούμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας. Για το λόγο αυτό, η προσέλευση στο χώρο της εκδήλωσης θα πρέπει να γίνει 30 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Η χρήση μάσκας από τους θεατές είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς συσκευασμένων τροφίμων μακράς διαρκείας, στο χώρο της εκδήλωσης, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή