«Συμμαχία ευθύνης και αλληλεγγύης» – Η πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ για την στήριξη των πυρόπληκτων Δήμων

ΕΛΛΑΔΑ
«Συμμαχία ευθύνης και αλληλεγγύης» – Η πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ για την στήριξη των πυρόπληκτων Δήμων

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας στηρίζει έμπρακτα τους Δήμους της Ελλάδας και τους πολίτες που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Άνοιξε ήδη η ηλεκτρονική πλατφόρμα καταγραφής των αναγκών των πυρόπληκτων Δήμων αλλά και η καταγραφή των προσφορών άλλων Δήμων, ιδιωτών και χορηγών, και η ανταπόκριση είναι πολύ μεγάλη.

Όλοι οι Δήμοι της Αττικής συνέδραμαν με υδροφόρα οχήματα και μηχανήματα τους πληγέντες Δήμους ενώ χαρακτηριστικό της έμπρακτης συμπαράστασης των Δήμων της Ελλάδας ήταν η αποστολή του Δήμου Παγγαίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης οχήματος και προσωπικού προς τον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Ευβοίας. Στον ίδιο Δήμο συνέδραμαν με βυτιοφόρα οχήματα οι Δήμοι Λαρισαίων και Παλαμά

Μέχρι στιγμής δεκάδες Δήμοι της Ελλάδας ιδιώτες αλλά και εταιρείες έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ΚΕΔΕ για την κάλυψη αναγκών σε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, στρωμάτων, διατροφής και ζωωοτροφές στους Δήμους που έχουν πληγεί από την πρωτοφανή καταστροφή. Ενδεικτικά αναφέρουμε την εταιρεία Praktiker, τους Δήμους: Αθηναίων, Πειραιά, Παλαιού Φαλήρου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Καλλιθέας, Παπάγου-Χολαργού, Βισαλτίας.

Η νέα «Συμμαχία ευθύνης και αλληλεγγύης» της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας δείχνει ότι κανείς Δήμος και πολίτης δεν θα μείνει μόνος του και σε αυτή τη δοκιμασία.

Μπείτε στην πλατφόρμα της ΚΕΔΕ, δείτε τις ανάγκες των πυρόπληκτων Δήμων στο λινκ https://kede.gr/otaupdate/anagkes-pyroplikton-dimon/

Κάντε τη δική σας προσφορά στο λινκ: https://forms.gle/bsFRFgZWN5nDVrLv6

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας στηρίζει τους πολίτες και τους Δήμους της Ελλάδας την ώρα που το χρειάζονται και βγαίνει μπροστά για την «επόμενη μέρα» με την πρωτοβουλία «Δες το Δάσος» και άλλες «πράσινες» δράσεις για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή