Δήμος Γαλατσίου: Ανακοίνωση σχετικά με την προσκόμιση voucher για τα νήπια άνω των 2,5 ετών

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δήμος Γαλατσίου: Ανακοίνωση σχετικά με την προσκόμιση voucher για τα νήπια άνω των 2,5 ετών

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Γαλατσίου ενημερώνει τους γονείς των νηπίων, τα οποία θα έχουν συμπληρώσει στις 30 Σεπτεμβρίου 2021 τα 2,5 έτη και επιθυμούν να φιλοξενηθούν στα παιδικά τμήματα των δημοτικών παιδικών σταθμών του Δήμου και είναι κάτοχοι voucher, ότι μπορούν να προσκομίσουν την αξία τοποθέτησης (voucher) αυστηρά και μόνο σε μορφή .pdf στο email: dps@galatsi.gr, συμπληρώνοντας τα εξής: τηλέφωνα επικοινωνίας δικαιούχου, ημερομηνία γέννησης του παιδιού , διεύθυνση κατοικίας και Τ.Κ. καθώς και μόνο ένα σταθμό επιλογής ( ο οποίος να συνάδει με την ηλεκτρονική αίτηση που υπέβαλλαν).

Μετά την συμπλήρωση των θέσεων η υπηρεσία θα επικοινωνήσει με εκείνους τους δικαιούχους που τα παιδιά τους θα φιλοξενηθούν στις δομές, προκειμένου να τους προσκαλέσει για υπογραφή της σύμβασης σε προκαθορισμένο ραντεβού.

Στην περίπτωση που στο παιδικό τμήμα επιλογής του δικαιούχου σημειωθεί πληρότητα θέσεων, ενδέχεται να υπάρξει η δυνατότητα τοποθέτησης σε τμήμα με διαθέσιμες θέσεις.

Από Τρίτη 31/8/21 και ώρες 10.30 -14.00, οι γονείς που ενδιαφέρονται για τη φιλοξενία των παιδιών τους στις δομές μας εκτός προγραμμάτων ΕΕΤΑΑ, θα επικοινωνούν τηλεφωνικά με την προϊσταμένη του σταθμού που υπέβαλλαν την ηλεκτρονική τους αίτηση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή