Κλιμάκιο της ΝΔ στην καινοτόμο εταιρεία Plus2feet που κατασκευάζει αμαξίδια για ζώα με κινητικά προβλήματα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κλιμάκιο της ΝΔ στην καινοτόμο εταιρεία Plus2feet που κατασκευάζει αμαξίδια για ζώα με κινητικά προβλήματα

Ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας :

“Το εργαστήριο της εταιρείας Plus2feet στο Ίλιον, που κατασκευάζει αμαξίδια για ζώα με κινητικά προβλήματα, επισκέφθηκε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Γραμματέα του κόμματος Γιώργο Στεργίου.

Η Plus2feet από το 2015 που ιδρύθηκε έχει κατασκευάσει πάνω από 2.000 αμαξίδια τα οποία χρησιμοποιούνται για μη αρτιμελή ζώα ή κατά το διάστημα αποθεραπείας τους από σοβαρές παθήσεις. Τα αμαξίδια διαθέτουν καινοτομικό σχεδιασμό και είναι προσαρμοσμένα στις ειδικές ανάγκες κάθε ζώου. Η εταιρεία έχει έντονα εξαγωγικό προφίλ αφού τα προϊόντα της διατίθενται σε όλη την Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ, τον Καναδά ακόμα και την Ινδία.

Κατά την επίσκεψη, ο Γραμματέας της ΝΔ Γιώργος Στεργίου σημείωσε: «Η κοινωνία μας κάνει διαρκώς πολλά και σημαντικά βήματα σχετικά με τα θέματα ευζωίας των ζώων. Με πιο πρόσφατο παράδειγμα στις πυρκαγιές της Βαρυμπόμπης όπου ο κρατικός μηχανισμός σε συνεργασία με την κοινωνία των πολιτών κινητοποιήθηκε άμεσα ώστε να δημιουργηθούν προσωρινές δομές φιλοξενίας για τα πυρόπληκτα ζώα. Μια ελληνική καινοτόμος εταιρεία μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε μια καλύτερη και πιο αξιοπρεπή διαβίωση σε δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα με κινητικά προβλήματα.»

Από τη Νέα Δημοκρατία στην επίσκεψη συμμετείχαν οι Γραμματείς Πίστη Κρυσταλλίδου, Κώστας Λολίτσας, Άκης Μπάφας, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και ο συντονιστής για θέματα Φιλοζωίας Σίμος Χριστοφάκης.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή