Συγκέντρωση σχολικών ειδών το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, στο Δημαρχείο Γαλατσίου

Ο Δήμος Γαλατσίου, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», διοργανώνει δράση με στόχο τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, για τα παιδιά των οικογενειών του Γαλατσίου, που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, από τις 1000 το πρωί έως τις 1400 το μεσημέρι, στην είσοδο του Δημαρχείου Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους), συγκεντρώνουμε καινούρια ή μεταχειρισμένα (σε άριστη κατάσταση) σχολικά είδη, στο πλαίσιο της δράσης, του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», «Όλη η Αττική, μια αγκαλιά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη».

Ας ανταποκριθούμε, με κοινωνική ευαισθησία, στη δράση, ώστε μέσω της προσφοράς μας, να μη λείψουν σε κανένα παιδί που έχει πραγματική ανάγκη, τα απαραίτητα για έναν μαθητή, καθώς υπάρχουν οικογένειες, που λόγω της πανδημίας στερούνται ακόμα και τα βασικά αγαθά.
Στη συνέχεια το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γαλατσίου θα αναλάβει τη διανομή των σχολικών ειδών που θα συγκεντρωθούν σε μαθητές της πόλης μας, λαμβάνοντας υπόψη κοινωνικά κριτήρια.
Σημειώνεται ότι, θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, λόγω της πανδημίας Covid -19, όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή